30 maj 2018 Matteo Berrettini Ernests Gulbis speltips Franska Öppna

Speltips inför Taro Daniel – Andrey Rublev 26/5: Tydligt favoritskap

Tack och lov är spelbolagen inte fullt lika övertygade som vi är om vem som ska gälla som solklar favorit inför mötet mellan Taro Daniel och Andrey Rublev i kvalet till Roland Garros. Det öppnar för ett rakt spel.

Kvalet till Franska Öppna fortsätter med den tredje omgången under fredagen. Nu ligger det viktiga platser i huvudturneringen i potten och vi räknar iskallt med spelare som ger allt för att få kliva in i en tung Grand Slam-turnering.

Ett möte som vi väljer att fokusera på den här kvaldagen är det mellan japanen Taro Daniel och ryssen Andrey Rublev. Den sistnämnda är med sina 19 år och ranking strax över 100-strecket en intressant spelare inför framtiden, men det bör ändå vara klasskillnad här.

Taro Daniel är en ganska vass spelare, som har sprattlat till ett par gånger mot lite tyngre motstånd. Han huserar vanligtvis på ATP-touren, där han spelat in i runda slängar 5-6 miljoner kronor. Med tanke på att han är född 1993 är han inte direkt lastgammal.

Fram till omgång tre har japanen sett stark ut i kvalet, med två segrar mot överkomligt motstånd. Grus är dessutom det underlag som Taro Daniel tveklöst satsar hårdast på – det är bara att se hur han fördelen sina spelade matcher under en säsong – och där trivs han också. Formen är god, med två raka ATP-turneringar, i vilka japanen tagit sig till tredje omgången, innan det här kvalet.

Spelbolagen underskattar japanen

Andrey Rublev är som sagt en stor talang och kommer med tiden bli ännu bättre, den känslan är ganska stark. Den gänglige ryssen har inga överdrivna styrkor, utan är mer känd som en allsidig spelare, som dock har klart bäst facit på hardcourt inomhus. Å andra sidan är han ingen underlagsspecialist, utan kan – mycket tack vare sin spelstil – spela på samtliga underlag.

I fyra av de fem senaste ATP-turneringarna ryssen har ställt upp i har han åkt ut redan i kvalet. Tre av gångerna har det dessutom varit i den första omgången. Han är helt enkelt inte riktigt där än, att han kan ta sig igenom kval utan problem.

Taro Daniel känns minst ett snäpp starkare här. Rutinen – även fall han alltså bara är 24 år – är en fördel. Formen likaså. Det raka spelet på japanen spelas till överraskande höga 1,75 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Taro Daniel vinner
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 10:00, fredag 26/5
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Taro Daniel: 57%
Andrey Rublev: 48%
Över 22,5 game: 50%
Under 22,5 game: 57%