Speltips inför Tommy Paul – Gilles Muller 28/7: Hemmahoppet stretar emot

Simon Pålsson Publicerat: 27 July 2017

Inspiration mot kvalité; vilket väger tyngst? Det är en av huvudfrågorna inför fredagens ATP-möte mellan Tommy Paul och den betydligt mer rutinerade Gilles Muller.

Det är dags för kvartsfinaler i ATP Atlanta. Vårt fokus hamnar på matchen mellan det 20-åriga hemmahoppet Tommy Paul och den betydligt mer rutinerade Gilles Muller.

34-åringen har visat stormform under sommaren, inte minst i Wimbledon där han alltså gick hela vägen till semifinal. Nu får han dessutom spela på hardcourt, som enligt statistiken är det underlag han presterar allra bäst på. Det finns dock lite ringrostighet, både mentalt och fysiskt, att ta i beaktande här.

Märk väl att det är först om några veckor – när US Open drar igång – som det handlar om att vara på topp. Gilles Muller lär inte ödsla onödig energi här, något som såklart påverkar prestationerna. Det märktes i hans första match i turneringen. Då slog han Quentin Halys i tre set.

Tommy Paul spelar på ren inspiration

Som rankad 291 i världen kliver Tommy Paul in till varje match här med en fantastisk energi. At få spela i en ATP-turnering på hemmaplan är såklart förenat med en massa inspiration. Det gör honom garanterat mer svårslagen.

Så här långt har amerikanen, som alltså bara är 20 år, imponerat i både kval och i huvudturneringen. Fyra raka vinster är inte illa, speciellt inte då Hyeon Chung och Malek Jaziri både passerats i huvudturneringen. Det är två meriterade spelare som man inte skojar bort hur som helst.

Därför tror vi att amerikanen kliver in till matchen mot Gilles Muller med stort självförtroende. Samtidigt känns det som att Gilles Muller kan vara aningen loj här. Därför tror vi att Tommy Paul stretar emot ganska bra.

Över 21 game (asian handicap) spelas till 1,70 gånger pengarna hos Bethard. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt 21 game.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 21 game (asian handicap)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 20:00, fredag 28/7

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: