Speltips inför Toronto Maple Leafs – Minnesota Wild 9/11: 1×2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 8 November 2017

Toronto Maple Leafs jagar en tvåpoängare i nattens hemmamöte med Minnesota Wild. Här borde hemmalaget ha goda möjligheter att ta sin andra raka seger.

NHL rusar vidare och nu fokuserar vi på nattens möte mellan Toronto Maple Leafs och en av säsongens lilla besvikelser hittills – nämligen Minnesota Wild.

Stabiliteten i det här lagbygget är inte riktigt på topp, vilket märks i ojämnheten i deras prestationer. Det som i år skulle kunna blivit nästa steg i rätt riktning känns snarare som åtminstone ett steg tillbaka. Minnesota Wild ligger förankrade i botten med 11 poäng på 13 matcher.

Toronto Maple Leafs har inlett bättre och har nu 18 poäng på sina 16 första matcher. Här finns det en betydligt bättre fart i laget och även om fomen inte är på topp just nu känns det som att en vändning är nära. 4-3-segern hemma mot Vegas Golden Knights senast var säkerligen bra för självförtroendet. Nu är förhoppningen att bygga vidare på det.

Magkänslan får avgöra

Auston Matthews är tveksam till spel för hemmalaget och kommer att testas sent här, medan Joffrey Lupul fortsatt inte är spelklar. Toronto Maple Leafs kommer således med i stort sett bästa lag till matchen.

Ungefär likadant ser det ut för Minnesota Wild, som dock får klara sig utan Zach Parise och Charlie Coyle, två duktiga offensiva spelare. Båda är borta ett längre tag och väntas inte återvända förrän sent det här året eller i början av 2018.

Vår känsla är att Toronto Maple Leafs har något på gång här. Inför sin hemmapublik ämnar laget ta ytterligare en seger för att haka på i den övre delen av tabellen.

Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid) spelas till 2,20 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Toronto Maple Leafs vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, torsdag 9/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: