20 april 2017 Toronto Maple Leafs Washington Capitals speltips NHL slutspel

Speltips inför Toronto Maple Leafs – Washington Capitals 20/4: Revansch att utkräva

Om det skulle bli förlust i den fjärde matchen är en av favoriterna – Washington Capitals – redan illa ute i NHL-slutspelet. Toronto Maple Leafs hoppas bygga vidare på den tunga vinsten senast när laget nu spelar sin andra raka hemmamatch.

Jämnt, tätt och ganska målrikt. Det finns en tydlig trend i matchserien mellan Toronto Maple Leafs och Washington Capitals. Efter tre matcher har vi 2-1 till Maple Leafs och känslan är att det fjärde mötet kan bli väldigt avgörande.

Nu gäller det att favoriterna Capitals kliver fram och att det defensiva spelet börjar fungera som det ska. Totalt nio gjorda mål på de inledande tre matcherna är såklart godkänt, men att ha släppt in tio mål är lite för mycket. Det är också där anledningen till de två förlusterna finns.

Spelmässigt har matcherna också varit väldigt jämna, men känslan är att det borde vara Capitals som har lite mer spets att tillgå. När kniven nu börjar pressas mot Capitals strupe antar vi att de lägger i nästa växel. Annars kan det helt enkelt vara för sent.

Stora skadebekymmer i hemmalaget

Roman Polak åkte på en skada i den andra matchen och kommer att missa resten av säsongen för Maple Leafs del. I övrigt har laget en rad skador att ta i beaktande, där Stephane Robidas, Nathan Horton och Joffrey Lupul garanterat inte spelar den fjärde matchen. Därtill är Eric Fehr, Nikita Soshnikov och Josh Leivo fortsatt osäkra till spel, även fall en comeback sägs närma sig.

Det här går att jämföra med gästande Capitals som inte har en enda skada med sig.

Efter att ha åkt på en tung förlängningsförlust senast kan vi bara anta att Capitals är sugna på revansch här. Efter en extra natt i Toronto finns det inte heller några ursäkter. Att det inte blev en seger senast handlade mycket om stolpe ut. Det är som bekant små marginaler i så här jämna matcher. Nu känns det dock som att Capitals lägger i den där extra växeln som de ibland känns närmast ensamma om i NHL.

Tänk på att Capitals vanligtvis trivs mot Maple Leafs. Sex vinster på de sju sista matcherna innan den här matchserien drog igång vittnar om styrkeförhållnadet mellan lagen. Det borde få effekt nu.

Därför spelar vi det raka spelet på Washington Capitals här. Det hittas hos 888sport och betalar hela 2,28 gånger pengarna. Det känns som att vi har 2-2 i matcher efter den fjärde drabbningen.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Washington Capitals vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,28 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, torsdag 20/4
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 30%
X: 25%
2: 44%
Över 5,5 mål: 49%
Under 5,5 mål: 56%