Speltips inför Tottenham – Burnley 27/8: Kontrollerat är bra

Simon Pålsson Publicerat: 27 August 2017

Tre poäng är placerade mitt i kikarsiktet när Tottenham Hotspur får besök av Burnley på söndagseftermiddagen. Här tror vi på en säker, men tämligen lugn, vinst för hemmalaget.

Tottenham Hotspur spelar den här säsongen sina hemmamatcher på Wembley i väntan på sin nya arena. Det gör att diskussionerna om Wembley-spöket har blossat upp igen.

Londonlaget har nämligen tämligen svaga resultat just på den här arenan. Under förra säsongen – när Tottenham hade Wembley som hemmaplan i samtliga matcher i Champions League – var resultaten väldigt svaga på den mäktiga arenan.

Den här säsongen inledde Tottenham livet i sitt temporära ligahem med en förlust mot Chelsea. Plötsligt intensifierades diskussionerna om det där spöket igen, men frågan är om det verkligen ligger någonting i det?

Klart är i alla fall att Tottenham med all säkerhet gärna tar död på det där spöket i söndagens match mot Burnley i Premier League. Efter tre inspelade poäng på två matcher behöver laget dessutom en seger för att få arbetsro.

Tydlig matchplan att vänta

Burnley lär åka till den är matchen med en tydlig matchplan. Visst, laget lyckades ta tre poäng borta mot Chelsea i premiären, men det var en mycket märklig historia som kantades av Chelseas tidiga röda kort. Under normala omständigheter är det högst osannolikt att matchutvecklingen skulle sett ut som den gjorde.

Därför tror vi på ett klart defensivt inriktat Burnley. Om inte annat lär Spurs pressa när sina gäster ganska ordentligt, utan att för den sakens skull ta några risker. Det är allmänt känt att Tottenham maler ner sitt motstånd med tålamod och många positionsbyten i offensiven. Så tror vi blir fallet här.

Någon målfest känns dock inte särskilt trolig. Tottenham nöjer sig med tre poäng. 2-0 till hemmalaget?

Under 3 mål – pengarna tillbaka vid tre mål – spelas till 1,82 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 27/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: