Speltips inför Tottenham – Crystal Palace 5/11: Defensiva avbräck

Simon Pålsson Publicerat: 3 November 2017

Tottenham Hotspur spelar den tidiga matchen på söndagen. Crystal Palace kommer på besök till den engelska huvudstaden och kan säkert hota sina motståndare.

Redan 13:00 är det avspark i den tidiga matchen från Premier League på söndagen. Tottenham Hotspur är då på jakt efter ytterligare tre poäng i jakten på toppen.

Crystal Palace såg väldigt klena ut i säsongsinledningen, men har fått lite fason på sakerna. Visst, resultaten är fortfarande inte perfekta. Men 2-1-segern mot Chelsea och 2-2 hemma mot West Ham senast är okej. Fortfarande finns en hel del att bygga på, men känslan är att det finns någonting på gång.

Att Crystal Palace kan slå ur underläge är väldigt tydligt och det lär passa laget här.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par tunga avbräck att ta i beaktande här, inte minst för hemmalagets del. Harry Kane är i för sig tillbaka och väntas medverka på något sätt i den här matchen. Det är snarare i defensiven det finns lite avbräck som kan bli tunga för hemmalagets del. Målvakten Hugo Lloris missar matchen, vilket också nyckelspelaren Toby Alderweireld kommer att göra. Wictor Wanyama och Erik Lamela spelar inte heller.

Gästerna har fortsatt en hel del tunga spelare borta. Connor Wickham, Christian Benteke och Lee Chung-Yong missar matchen. James McArthur, Patrick van Aanholt och Mamadou Sakho kommer att testas sent. Märk väl att Roy Hodgson fått lite mer fason på sitt lag på sistone, som nu plötsligt kan hota lite framåt efter att ha varit totalt uddlösa i början av säsongen.

Med så pass tunga defensiva pjäser borta och med en väntad offensiv approach till matchen kan Spurs bli sårbara bakåt. Vi tror att Crystal Palace kan hota här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 5/11
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: