26 september 2017 Apoel Tottenham speltips Champions League

Speltips inför Tottenham – Manchester United 14/5: Enkelt val av spel

Sista matchen på White Hart Lane. Lördagen kommer bli en känslofylld historia för Tottenham, men mindre speciell för besökande Manchester United. Klockren etta, eller?

En era tar slut. Toppenham ska lämna klassiska White Hart Lane och det kommer bli en speciell match för såväl tränare, spelare, men framförallt supportrarna. Ett farväl – och det vill de ta med stil.

Rent sportsligt saknar matchen större betydelse för ”Spurs”. Oavsett resultat i de avslutande matcherna, kommer de bli tvåa i serien. Serieledande Chelsea utom räckhåll och de andra konkurrenterna på betydande avstånd.

Framtidstron är stor inom klubben och Mauricio Pochettino en hyperintressant tränare. Potentialen är enorm och kanske räcker det ända in i kaklet nästa spelår?

Bara utifrån pappret borde det här ses som en nyckelmatch för Manchester United, men de har deklarerat att det satsas fullt ut på Europa League, där finalen med nöd och näppe nåddes, och att vägen till Champions League är därigenom.

I tabellen är det i alla fall just Manchester United, sexa, som slåss med Manchester City, Arsenal och Liverpool om CL-platserna. ”De röda djävlarna” har dock hamnat en bit på efterkälken efter 0-2-förlusten mot Arsenal på Emirates Stadium förra veckan. Det var lite spiken i kistan – nu är allt fokus på EL.

16 raka vinna på White Hart Lane

Viss rotation kommer vi få se från José Mourinhos sida, men även om det är en, på pappret, slagkraftig startelva som presenteras, kommer de inte bort från det faktum att fokus är på Europa League och att det påverkar spelarna mentalt.

Dessutom saknas Zlatan Ibrahimovic, Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Luke Shaw och Ashley Young. Inte vilken skadelista som helst…

Räcker sällan att kliva in i en match av den här typen, om man inte är hundra.

Det här är alltså den sista matchen för Tottenham på White Hart Lane – någonsin. Mycket känslor inblandade, från alla håll och kanter, och som tändvätska kommer det fungera alldeles utmärkt. Optimala förutsättningar för hemmaspelarna att kliva upp ett par snäpp, på den arena de vunnit 16 raka matcher på.

Det tål att upprepas; 16 raka vinster på White Hart Lane! Ett makalöst facit.

Här stinker det hemmavinst och vi slussar in polletterna på ettan till de 1,85 x insatsen som dukas upp av Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tottenham vinner, rak etta
Odds: 1,85 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:30, söndag 13/5
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 26%
2: 21%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%