Speltips inför Tottenham – Swansea 16/9: Kan laget bygga vidare?

Simon Pålsson Publicerat: 16 September 2017

Tottenham Hotspur går stenhårt för att fortsätta på den inslagna vägen från veckans Champions League-spel. Får Swansea sota för den banbrytande segern som Spurs tog mot Borussia Dortmund?

Förbannelsen är bruten!

Tottenham Hotspur har äntligen brutit förbannelsen som hemmalag på Wembley. Det är i alla fall känslan efter veckans Champions League-vinst hemma mot Borussia Dortmund.

Det var inte bara resultatet som imponerade. Allra främst var det sättet som Tottenham vann på som stack ut och som gör att det nu känns som att laget trivs på sin hemmaplan igen. Det är extremt viktigt inför fortsättningen på säsongen.

Det är förmodligen inte lika kul för Swansea, som nu står inför en av ligans absolut tuffaste matcher på hela säsongen.

Tydligt favoritskap

Swansea har haft en ganska tuff säsongsinledning, även fall det resultatmässigt har varit lite bättre än befarat. En pinne mot Southampton och tre mot Crystal Palace gör att poängskörden efter fyra matcher är fyra poäng. Ett sådant snitt kan räcka till nytt kontrakt.

Känslan är att det finns mer att utveckla för att det ska bli fallet. Wilfried Bony blir exempelvis en riktig nyckelspelare för laget, men känslan är att det tar ett tag innan han är helt inne i spelsättet igen.

Tottenham får klara sig utan samma spelare som tidigare: Erik Lamela, Danny Rose och Victor Wanyama. Hos gästerna är Kyle Bartley som bekant otillgänglig efter sin operation. Nathan Dyer och Ki Sung-Yueng är inte heller disponibla. Leon Britton väntas också missa matchen. Wilfried Bony är som sagt inte i form och kan få starta på bänken igen.

Känslan är att Tottenham åker vidare här. Fyllda av självförtroende efter segern mot Borussia Dortmund tror vi att de kör över Swansea här.

Tottenham -1,5 spelas till 1,70 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tottenham -1,5
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, lördag 16/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: