Speltips inför Tottenham – West Ham 25/10: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 25 October 2017

Det blir ett målspel inför matchen mellan Tottenham Hotspur och West Ham United i Ligacupen. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till närmare dubbla degen.

Helt lätt är det inte att förutspå de cupmatcher som nu spelas runt om i Europa. Allra svårast skulle det nog kunna vara i England, där den cup som nu avgörs är Ligacupen. Som bekant är det lägst värderad av samtliga tävlingar för lagen, varpå deras fokus kan variera kraftigt.

Inför onsdagens möte mellan Tottenham och West Ham väntar ytterligare ett möte där lagen lär släppa fram en del bänkspelare. Det här är två lag som också saknar den där riktigt stora bredden, vilket gör ett för långt deltagande i turneringen till en liten belastning.

Hur som helst har vi ett formstarkt Tottenham på ena sidan. Laget har inte förlorat sedan augusti månad och ser väldigt starka ut i både ligan och Champions League. 1-0-segern mot Barnsley i förra omgången av Ligacupen är väl egentligen den klenaste insatsen på länge och får kanske ses som en indikation på hur allvarligt laget tar just den här turneringen.

Det går att jämföra med West Ham, som snubblar en hel del i ligaspelet och kravlar omkring långt ner i tabellen. Fokus ligger därmed på just ligaspelet för att inte bli indragna i den omedelbara bottenstriden.

Ingen galen målhistoria här

Som vanligt är det inte lätt att veta hur lagen formerar sina startelvor här. Med tanke på att storstjärnan Harry Kane fick kliva av helgens match är det tveksamt om han spelar här. Därtill är Erik Lamela, Mousa Dembele och Victor Wanyama inte tillgängliga. Exakt hur hemmalaget väljer att formera sitt lag får vi vänta och se, men vi räknar med att ett par spelare med begränsad speltid tidigare nu får chansen att visa framfötterna. Det lär ta udden av lagets offensiv lite.

Michail Antonio, Diafra Sakho och James Collins kommer inte att spela för gästernas del. Enligt rapporter är Angelo Ogbonna, Adriab och Declan Rice tre spelare som mycket väl kan få chansen här.

Tottenham vann alltså 1-0 i sin senaste match i turneringen. Vi förväntar oss någonting liknande i tempo och ansträngning här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,90 gånger degen hos bet365. Då får vi insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  21:00, onsdag 25/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: