4 juli 2019 Chile Peru Speltips

Speltips inför Tyskland – Chile 22/6: Hörnspel hittat

Det blir ett hörnspel till klart över dubbla degen inför matchen mellan Tyskland och Chile i Confederations Cup. Det finns å andra sidan alla anledningar att se en intensiv drabbning mellan två lag.

Superodds: Få 10,0 gånger pengarna istället för 2,8 på att Tyskland vinner mot Chile. Gäller nya kunder hos Betfair via denna länk.

Confederations Cup glider vidare och i andra omgången får vi se ett möte som på pappret har alla förutsättningar att bli riktigt underhållande. Nu må båda lagen glida in till matchen med trupper som inte nödvändigtvis är de bästa, men det finns ändå en del att ta av.

Tyskland och Chile är hur som helst två nationer som inte lägger sig ner utan en fight. Det kvittar om landets bästa spelare finns med i truppen eller inte; vad det handlar är mer betydligt större än så.

Båda lagen kliver in i den andra omgången med varsin seger, även fall Tyskland fick kämpa hårt för sin mot Australien. Chile å sin sida gick igenom en match som lär minnas så här i efterhand på grund av domsluten, men det väsentliga för oss är hur som helst att Chile kliver in i fortsättningen av turneringen med tre poäng och ett bra utgångsläge inför vad som komma skall.

En vinst i den matchen var verkligen vad Chile, som har en förhållandevis starkt lag, behövde.

Hörnspel att hämta på Chile

Vad vi förväntar av den här matchbilden är två lag som verkligen vill tuta och köra. Med tanke på att både Tyskland och Chile tog tre poäng i öppningsmatchen är den där desperata oron som bortblåst. Här behöver det inte jagas.

Å andra sidan är det två nationer som gärna vinner gruppen. Chile har en stark offensiv och kan med hjälp av den sätta hög press på Tyskland, som å andra sidan har flera starka boxspelare och andra spelartyper som gärna avgör täta matcher. Det gör att tyskarna gärna slår om i kontringar.

Hur som helst väntar vi oss en öppen matchbild och då tror vi att Chile kan göra ett avtryck både spel- och målmässigt. Chile över 4.5 hörnor ger hela 2,10 gånger pengarna hos Unibet. Det känns som bra betalt med tanke på det bollinnehav som trots allt väntar. Chile är helt enkelt för bra för att bara sätta sig och vänta på tysk framfart.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Chile över 4,5 hörnor
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, torsdag 22/6
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 27%
2: 37%
Över 2,5 mål: 62%
Under 2,5 mål: 42%