Speltips inför Tyskland – Italien 21/7: Vasst speltips hittat

Spelbloggare Publicerat: 20 July 2017

I princip allt talar för Tyskland när de ställs mot ett skakat och flera klasser sämre Italien i dam-EM:s andra omgång. Spelbloggare.se har hittat ett vasst speltips inför matchen och ni får ta del av det nedan.

Givetvis var det med besvikelse som det endast blev oavgjort mot Sverige i premiären för Tyskland. Matchen, som styrdes men var tajt, slutade mållös. Finns en del att förbättra förstås, även fast Sverige är en tuff värdemätare. Behövs lite mer fart i anfallsspelet främst.

Annat är det med Italien, vars chans att nå slutspelet mer eller mindre helt försvunnit efter att ha åkt på en brutal käftsmäll mot Ryssland, som på pappret är den klart sämre parten. 1-2 skrevs förlustsiffrorna – ett fiasko av den största modellen. Ryskorna stod en bra bit över tvåsiffrigt för att vinna matchen.

Minst fyra pinnar kommer krävas i de två avslutande matcherna – alltså denna mot Tyskland samt Sverige – om Italien ens ska ha chans på slutspelet. I praktiken, är det kört? Utan tvekan.

Leder i halvtid och vinner efter fulltid

Det finns inte mycket av värde att diskutera här. Allt annat än en mycket bekväm vinst för Tyskland är närmast otänkbart som situationen ser ut – och då tvekar vi inte att kasta in polletterna.

Visst, lite mer kunde önskas av Tyskland i premiären – men det var ett solitt Sverige de mötte och formen ska inte vara i fara. Tyskorna har mästerskapets starkaste trupp och en motståndare av Italiens kaliber ska man inte ha problem med en normal dag på jobbet.

Nu stod Italien för en makalöst usel premiär; föll alltså med 1-2 som storfavoriter mot Ryssland. Gick luften ur redan där? Risken för det är överhängande, är känslan.

Spelen till Tysklands favör må möjligen se lite osexiga ut, men värde finns att hämta på några marknader.

Vårt val av spel landar i 1/1 (HT/FT) – Tyskland att leda i halvtid och vinna efter fulltid – till 1,55x hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: 1/1 (HT/FT)
Odds: 1,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, fredag 21/7
TV:  svtett logo eurosport logo
Stream:  svtplay logo eurosportplayer logo dplay logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: