15 maj 2018 Finland USA speltips Ishockey VM

Speltips inför USA – Finland 18/5: Rakt spel hämtas

Det finns egentligen ingen anledning att krångla till det inför den första VM-kvartsfinalen. USA tar sig an Finland och det råder ingen som helst tvekan om vilket lag som får ta rollen som favoriter.

Det är dags för kvartsfinaler i VM-turneringen. I tyska Köln får vi vid 16:15 se USA ta sig an ett Finland som verkligen inte kommit upp i standard under gruppspelet och som har mycket att förbättra om de ska kunna hålla sig kvar i turneringen.

Efter en tveksam inledning på turneringen har det amerikanska laget vaknat till liv på allvar och har faktiskt sex raka vinster i gruppen. Då har både Ryssland och Sverige besegrats, något som trots allt får ses som en indikation på att det amerikanska laget är starkt.

Det ska sägas att USA åkt till turneringen med en väldigt ung trupp. Det som eventuellt saknas i erfarenhet kompenseras med en offensiv lust och skicklighet. Det finns bara en spelare i truppen som är född tidigare än 1990-talet. Det är trots allt imponerande.

Det blir ett rakt spel här

Finland å sin sida har inte vaknat till liv på allvar i den här turneringen, även fall det har sett betydligt bättre ut den sista veckan än under de inledande matcherna. De två inledande förlusterna mot Tjeckien och Frankrike satte dock tonen och känslan är att det här finska laget inte är i fas.

Att då kliva in i slutspelet mot ett formstarkt USA känns inte som optimala förutsättningar. Visst, i vanliga fall är Finland ett lag som kan gå långt i en VM-turneringen, men varken truppens styrka eller resultaten så här långt talar faktiskt för det.

Här tänker vi göra det enkelt för oss. Det hetaste laget vinner.

USA vinner (ordinarie tid) spelas därmed till 1,70 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  USA vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:15, torsdag 18/5
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 59%
X: 20%
2: 22%
Över 5,5 mål: 46%
Under 5,5 mål: 58%