9 augusti 2018 Felix Auger Aliassime Daniil Medvedev speltips Rogers Cup

Speltips inför Vaclav Safranek – Grigor Dimitrov 29/8: Mjukstart för bulgaren

En lång och tät historia? Nej, känslan säger någonting helt annat inför US Open-mötet mellan Vaclav Safranek och Grigor Dimitrov. Matchen spelas på tisdagskvällen svensk tid.

Grigor Dimitrov fortsätter att ta steg på ATP-touren. 2017 har än så länge varit ett framgångsrikt år för bulgaren, som nu åter etablerat sig som en topp 10-spelare i världen.

Under året har den blott 26-åriga bulgaren plockat hem tre ATP-titlar. Därmed har han nu sju i sin lilla samling. Trots att toppnoteringen på rankingen (8) ligger tre år bakåt i tiden, så är det nu (när han är rankad 9) som han känns som hetast.

Utvecklingen går onekligen åt rätt håll och snart kan Grigor Dimitrov nog vara med och slåss om stora titlar. US Open bjuder i år på ett svagare startfält än på länge – spelare som Novak Djokovic och Andy Murray är bara två som tvingats avstå turneringen – varpå spelare strax utanför den absoluta världstoppen nu har goda chanser att gå långt.

Grigor Dimitrov är en sådan. Precis som exempelvis Tomas Berdych.

Därmed anar vi att bulgaren går ut stenhårt direkt, för att visa att han är att räkna med.

Enkelt motstånd i den första omgången

För motståndet i omgång ett står Vaclav Safranek. Trots att tjecken hunnit bli 23 år är det inte många som har hört talas om honom. Fem år på touren utan större avtryck är vad vi kan notera på honom. För närvarande finner vi honom på plats nummer 210 på världsrankingen.

Det är en på alla sätt ganska medioker spelare som inte ska ha mycket att säga till om. Att han tagit sig till huvudturneringen är såklart en framgång i sig, men frågan är om han verkligen orkar stå emot här? En möjlig pigg inledning lär följas upp av han bryts ner ordentligt.

Grigor Dimitrov trivs på hardcourt och vill säkert visa framfötterna direkt. Han vann dessutom en titel så sent som förra helgen, när han vann finalen i Cincinnati.

Under 28,5 game spelas till 1,88 gånger degen hos Ladbrokes. Det här städar Grigor Dimitrov av snabbt.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Under 28,5 game
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  21:30, tisdag 29/8
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 4%
X: 97%
Över 3,5 set: 23%
Under 3,5 set: 78%