24 mars 2018 Brynäs Växjö Lakers speltips SHL kvartsfinal

Speltips inför Växjö Lakers – HV71 28/11: Bananas!

Spelbolagen – speciellt ett – har gått helt bananas inför det heta rivalmötet mellan Växjö Lakers och HV71 i SHL. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av en galet jämn match.

Här är det någon som har gått bananas!

Visst, det finns all anledning att hålla Växjö Lakers som tämligen klara favoriter inför hemmamötet med HV71 på tisdagskvällen. Laget är både starkare i termer av truppbygge och form just nu. Å andra sidan finns det en hel del som talar för att det kommer att behövas kamp för att vinna.

Faktum är nämligen att lagens möten så gott som alltid varit jämna. Segermarginalen brukar bli med uddamålet och inte sällan först efter förlängning. I fem av de sex senaste matcherna har det bara varit ett mål som har avgjort matchen när Växjö Lakers och HV71 drabbat samman. Det säger en del om hur jämna matcher det är.

Ingen vill förlora

Som bekant är rivaliteten mellan lagen påtaglig, något som påverkat matchbilden i många möten. Det är tufft, jämnt och det handlar om att inte skänka bort en enda millimeter till motståndaren. Senast vann Växjö Lakers med 2-1 efter förlängning. Kanske är det dags för revansch?

Vår känsla är hur som helst att ytterligare en jämn historia väntar, något som spelbolagen helt verkar förbise i sin oddssättning. Växjö Lakers är ruskigt starka med åtta vinster på sina nio senaste, men det är inte så att laget känns omänskliga på något sätt. HV71 är inte heller under isen, utan stapplar fram med ett par fina punktinsatser då och då.

Det är läge för ytterligare en jämn historia här. Det öppnar för ett spel till ett mycket högt odds.

X (oavgjort) spelas till fullkomligt galna 4,85 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 28/11
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 21%
2: 25%
Över 4,5 mål: 58%
Under 4,5 mål: 46%