1 februari 2018 HV71 Växjö Lakers speltips SHL

Speltips inför Växjö Lakers – Karlskrona HK 13/10: Dubbla degen

Växjö Lakers och Karlskrona HK gör upp i det som är fredagens enda SHL-match. Hemmalaget bör göra processen kort med sina gäster, den känslan är stark hos oss.

Det finns väl egentligen ingen anledning att ändra på ett vinnande koncept? När Växjö Lakers för en vecka sedan tog sig an Mora IK på hemmaplan gick vi in med ingångsvärdet att hemmalaget enkelt skulle ta tre poäng. Det visade sig stämma och vårt speltips satt som en smäck.

Nu väntar ytterligare ett hemmamöte med ett lag som befinner sig klart längre ner i näringskedjan och som väntas husera i bottenskiktet av tabellen, nämligen Karlskrona HK. Precis som förra veckan har Växjö Lakers fått flera dagar spelledigt, mycket beroende på att de vilade nyckelspelarna i CHL-mötet i veckan. Det gör att ett utvilat, taggat och hemmastarkt Växjö Lakers åker ut på isen här.

I år har laget idel segrar på hemmaplan och mot de på pappret lite sämre lagen brukar Växjö Lakers så gott som alltid vinna övertygande. Det har vi med oss inför matchen.

Enkel vinst att vänta

Karlskrona HK känns nämligen inte som ett lag som har så särskilt mycket att sätta emot. Visst, 2-1-vinsten hemma mot Rögle BK senast var nog skön, men med tanke på att den kom först efter straffläggning går det att ifrågasätta spetsen i detta Karlskrona HK. Faktum är att laget bara har två vinster på de åtta inledande SHL-matcherna, där en alltså kommit först efter straffläggning.

Sedan tidigare vet vi också att Karlskrona HK har oerhört svårt för just Växjö Lakers. 4-0, 4-0 och 4-1 är de tre senaste matchernas resultat. Så gott som alltid vinner Växjö Lakers och nästan lika ofta är det minst två måls marginal.

Spelet satt som en smäck i matchen mot Mora IK. Därmed fortsätter vi på samma spår.

Växjö Lakers -1,5 spelas till 2,00 gånger insatsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers -1,5
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 13/10
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 67%
X: 20%
2: 20%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 47%