27 april 2018 Pittsburgh Penguins Washington Capitals speltips NHL slutspel Stanley Cup

Speltips inför Washington Capitals – Pittsburgh Penguins 12/10: Tungviktsmöte

Alla blickar riktas mot östkusten där formstarka Washington Capitals får besök av svårplacerade Pittsburgh Penguins. Fortsätter den väldigt tydliga trenden som finns mellan lagen?

Ett riktigt tungviktsmöte står på schemat den här natten till torsdag svensk tid. Washington Capitals och Pittsburgh Penguins gör upp i ett på förhand mycket svårbedömt möte.

Faktum är att båda lagen inlett den här säsongen på ett lite speciellt sätt. Capitals såg exempelvis råstarka ut i hemmapremiären mot Montreal Canadiens, 6-1, men har i övriga två matcher släppt in totalt åtta mål. Det vittnar om stora problem bakåt. Å andra sidan har laget ännu inte förlorat under ordinarie tid och ser fortsatt sylvassa ut i sin offensiv. På så sätt känner vi igen Capitals, som är lika stjärnspäckat som vanligt.

Stjärnspäckat går det även att benämna Penguins som. Laget inledde säsongen med två tunga förlust, 4-5 mot St. Louis Blues och käftsmällen 1-10 (!) mot Chicago Blackhawks. I senaste matchen sprattlade laget åter till med en 4-0-stöt hemma mot Nashville Predators, men än går det inte att lita på Penguins. Var har vi dem?

Vi måste gå på överspelet

Så gott som alltid mellan de här lagen – speciellt i grundserien – får vi se målrika historier. Det finns någonting i kombinationen mellan Capitals och Penguins som verkligen bjuder upp till fartfyllda matcher. Med tanke på lagens respektive säsongsinledning finns det ingen anledning att ana någonting annat här.

Washington Capits tar sig an den här matchen med fullt manskap. Det finns inga avbräck på grund av skada, men Tom Wilson är fortsatt avstängd för en kraftfull tackling under försäsongen.

Hos Pittsburgh Penguins är det två spelare som inte väntas komma till spel, nämligen Patric Hörnqvist och Ian Cole. Inte heller det är någonting som bör få en särskilt stor inverkan på matchen.

Över 5,5 mål spelas till 1,72 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,72 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, torsdag 12/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 23%
2: 35%
Över 5,5 mål: 58%
Under 5,5 mål: 43%