23 augusti 2017 Liverpool Hoffenheim

Speltips inför Watford – Liverpool 1/5: Målspel från Vicarage Road

Liverpool är på jakt efter livsviktiga poäng i toppstriden. Samtidigt har Watford inte särskilt mycket att spela för. Förutsättningarna här talar för ett målspel till 1,83 gånger pengarna.

Premier League bjuder på en match under måndagskvällen. Watford får då besök av Liverpool, som är på jakt efter viktiga poäng i toppstriden. Med några få omgångar kvar att spela finns det all anledning att plocka poängen här och nu.

Watford är dock inte världens enklaste lag att ställas emot, speciellt inte när de spelar på hemmaplan. Faktum är att de är väldigt starka på Vicarage Road. I sina elva senaste hemmamatcher har Watford lyckats peta in åtminstone en boll vid tio tillfällen.

Därtill har laget tre raka vinster på sin hemmaplan, något som har hjälpt till att säkra det som bör vara ett nytt Premier League-kontrakt. Med 40 inspelade poäng – den så kallade magiska gränsen – har laget nu nio poäng ner till nedflyttningsplatserna. Det är ett försprång som Watford inte borde kunna släppa.

Det lär ringa i båda straffområdena

Liverpool har också väldigt fin målmässig form. Jürgen Klopps mannar har lyckats näta i tretton raka matcher och ser farliga ut i det offensiva spelet. Tyvärr för Liverpools del ser det inte fullt lika stabilt ut i defensiven. Det gör att det inte går att lita fullt ut på att laget ska vinna den typen av matcher som de borde.

Med fyra matcher kvar att spela är det dock hög tid att plocka ett gäng vinster, åtminstone om målsättningen är att knipa en plats till Champions League. Just nu – i skrivande stund – har Liverpool ynka en poäng till godo på Manchester City, men då med en match mer spelad. Med andra ord bör Liverpool ta en trepoängare på Vicarage Road för att behålla sin plats i topp 3.

Watford har ett par spelare som inte kommer till spel här, däribland Younes Kaboul, Ben Watson, Mauro Zarate och Roberto Pereya. Craigh Catchart är också tveksam till spel.

Liverpool har som vanligt en hel del spelare otillgängliga. Danny Ings, Ovie Ejaria, Jordan Henderson, Sadio Mané och Daniel Sturridge kommer inte att spela. Adam Lallana och Ragnar Klavan är osäkra. Jürgen Klopp har med andra ord en hel del att tänka på inför den här matchen.

Känslan är att båda lagen har fin offensiv spets, skadorna till trots. Watford gör så gott som alltid mål på hemmaplan. Liverpool nätar i stort sett i varje match. Därför spelar vi båda lagen göra mål till 1,83 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, måndag 1/5
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 14%
X: 22%
2: 65%
Över 2,5 mål: 58%
Under 2,5 mål: 45%