25 april 2017 Wolverhampton Huddersfield speltips championship

Speltips inför Wolverhampton – Huddersfield 25/4: Tät historia

Med tre matcher kvar av säsongen behöver Huddersfield spela in ytterligare två poäng för att bli klara för playoff. Wolverhampton är nästa hinder på vägen och känslan är att det kan bli tufft att klara av att vinna här.

Den 44:e omgången i Championship färdigställs när Wolverhampton tar emot playoff-jagande Huddersfield på tisdagskvällen.

Gästerna åker till den här bortamatchen med ett enda mål i tankarna: att säkra playoff. Då krävs ytterligare minst två poäng, varpå en seger i matchen mot Wolves alltså räcker för att laget ska få försöka kvala sig till Premier League.

Efter en fantastisk period kring jul och nyår har Huddersfield tappat lite den sista månaden. Det såg ett tag ut som att laget skulle vara med och slåss om en direktplats, men nu handlar det alltså om att försöka säkra playoff. Det är å andra sidan inte fy skam. David Wagner, bland annat känd som Jürgen Klopps medarbetare i Borussia Dortmund, har gjort ett fint jobb med sitt Huddersfield.

Wolverhampton har ingenting att spela för

I mittenregionen av tabellen hittar vi Wolverhampton. Det gör att laget nu – med tre matcher kvar att spela av den här säsongen – inte har någonting mer än äran att spela för. Det betyder å andra sidan också att laget kan spela väldigt avslappnat.

Sex vinster, en oavgjord och två förluster är lagets fina facit på sistone. Det tyder på en formtopp och även fall det hackat lite mot lagen i den absoluta toppen är Wolves ett svårspelat lag. Känslan är att Huddersfield, vars form är betydligt sämre, kan få det tufft här.

Jordan Graham är inte tillgänglig för hemmalagets del. Knäskadan håller honom borta resten av säsongen. I bortalaget är den offensiva mittfältaren Kasey Palmer inte tillgänglig. Han får sällskap på läktaren av Jon Gorenc-Stankovic. Mittbacken har problem med sitt knä.

Vi tror att ett avslappnat hemmalag gör det svårt för ett mer pressat Huddersfield. På hemmaplan är Wolves väldigt svåra att slå. Därför håller vi trots att hemmalaget som knappa favoriter, även fall matchen känns löjligt tight så här på förhand.

Oavgjort (pengarna tillbaka om hemmalaget vinner) spelas till 2,15 gånger pengarna hos Bwin. Det känns trots allt som att Huddersfield är ganska nöjda med en pinne. Laget har bottenlaget Birmingham och mittenlaget Cardiff, på hemmaplan, kvar att möta. Med andra ord två goda möjligheter att plocka de nödvändiga poängen.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Oavgjort (hemmalaget inget spel)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 25/4

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 34%
X: 29%
2: 39%
Över 2,5 mål: 46%
Under 2,5 mål: 57%