Speltips inför Yuichi Sugita – Brydan Klein 4/7: Alla pengar på japanen

Simon Pålsson Publicerat: 3 July 2017

Det går inte att bortse från det faktum att Yuichi Sugita har toppat formen perfekt inför Wimbledon. Först ut att få smaka på japanens styrka är Brydan Klein.

Wimbledons första omgång fortsätter under tisdagen och dagen är minst lika fullspäckad som igår. Förhoppningsvis kan vi slippa regn så att matcherna inte blir försenade för mycket.

Här fokuserar vi på det spännande mötet mellan Yuichi Sugita och Brydan Klein. Det är inte några spelare som kommer att gå särskilt långt i turneringen, men det finns anledning att slå sig ner och titta på den här matchen ändå. Det kan nämligen bli underhållande.

En stor del av underhållning lär japanen stå för. Yuichi Sugita har visat fantastisk form på sistone och bärgade faktiskt sin första ATP-titel så sent som förra veckan. Då vann 44-rankade Sugita ATP Antalya efter segrar mot bland annat Marcos Baghdatis och Adrian Mannarino. Det var inte den mest stjärnspäckade turneringen, men en boost av självförtroende lär han åtminstone ha fått.

Brydan Klein har inte mycket att sätta emot

Att Yuichi Sugita vinner det här känns väldigt klart. Det skiljer helt enkelt för mycket i både form och klass för att det här ska kunna bli spännande på riktigt. Inte ens fördelen av att få spela på hemmaplan lär vara tillräckligt för att Brydan Klein ska kunna sätta emot något på allvar här.

På Challenger-touren är Brydan Klein i för sig en ganska stark grässpelare, men det här är en helt annan nivå och där är 27-åringen inte ens i närheten av att kunna konkurrera. Yuichi Sugita tillhör i för sig inte den yttersta världseliten, men är ändå stabil runt rankingen 40 och känns nu så het att han säkert kan avancera några placeringar under säsongen. Här borde inte Brydan Klein ha särskilt mycket att hämta.

Yuichi Sugita tar det här av bara farten. Japanen bör vara tillräckligt utvilad och då bör vinst vara enkelt ordnat. 3-0 spelas till 2,07 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Yuichi Sugita 3-0
Odds:  2,07 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:30, tisdag 4/7
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: