3 september 2018 Almeria Malaga speltips Segunda Division

Speltips, Malaga – Real Sociedad 16/1: Bet365 bjuder till rejält

Det kan bli åka av när Malaga och Real Sociedad gör upp i La Liga. Det här är måndagens enda spanska ligamatch och vi har hittat ett fint speltips till över dubbla degen.

För den som spelar hos bet365 finns det ett intressant odds att ta del av inför matchen mellan Malaga och Real Sociedad i det spanska ligaspelet.

Matchen är den enda från La Liga under måndagskvällen och lär bli en intressant historia. På ena sidan ser vi ett fortsatt underpresterande Malaga, som haft en dålig säsong redan från start och som fortfarande inte fått riktig fart. Det förklarar också den skrala poängskörden på 21 poäng efter 17 färdigspelade omgångar.

Bättre har säsongen varit för Real Sociedad, som till och med kan ses som ett av säsongens utropstecken. Laget kan med en seger gå förbi Villareal i tabellen och därmed landa på femteplatsen, ynka två poäng bakom Atletico Madrid på fjärdeplatsen. Det var det nog inte många som trodde inför säsongen, att det skulle vara så jämnt mellan de båda lagen.

Två lag med krut i offensiven

Vad som är signifikativt för båda de här lagen är förmågan att spela målrika matcher. Inte sällan får vi se rena rama urladdningarna när Malaga eller Real Sociedad är i farten. Båda lagen har en stark offensiv, något som är förklaringen till de många målen de gjort. 28 mål på 17 matcher för Real Sociedad och 26 mål på lika många matcher för Malaga.

Det som är intressant är att båda lagen har en stark förmåga att pilla in ett mål i närmast varje match, oavsett hur utspelade de blir. Bortsett från mot Sevilla senast (0-4 i röven) har Real Sociedad gjort mål i samtliga sina matcher sedan den 24 september. Det är ett facit som talar för sig själv.

Malaga är inte fullt så starka, men har likväl gjort mål i fem raka matcher TROTS att laget inte vunnit något av dem. Det är även det talande siffror, som visar på att offensiven fungerar, den risiga defensiven till trots.

Vår känsla är att det kan bli åka av här. Real Sociedad behöver ta tre poäng för att haka på i toppstriden och Malaga borta är matcher som ska vinnas för att förtjäna sin plats i toppen. Malaga å sin sida behöver poäng och kommer att streta emot. Vi tror på mål här. Troligen en hel drös. Båda lagen göra mål kan vara intressant, men vi fastnar ändå för över 2,5 mål till fina 2,08 gånger pengarna hos bet365 (1 000 kronor). Det är över tiondelen bättre än flera konkurrenter.

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  2,08 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, måndag 16/1
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 30%
2: 32%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 54%