10 april 2017 Frölunda Brynäs speltips SHL sm-semifinal

Speltips, Malmö Redhawks – Frölunda HC 14/2: Klart favoritskap

Efter en veckas landslagsuppehåll är det åter dags att rikta blickarna åt det inhemska ligaspelet. SHL-matchen mellan Malmö Redhawks och Frölunda HC hamnar i blickfånget.

SHL är äntligen tillbaka efter en veckas uppehåll, då flera av seriens tongivande spelare varit iväg på landslagsuppdrag. Nu växlar vi dock upp i det inhemska ligaspelet och avslutar grundserien.

Två lag som kommer att finnas med även efter grundserien är Malmö Redhawks och Frölunda HC. Skåningarna ligger just nu på åttondeplats, vilket betyder att de kommer att behöva kvala in till kvartsfinalerna. För Frölundas del ser det redan klappat och klart ut, varpå avslutningen av vårsäsongen handlar om att skaffa sig ett så bra utgångsläge som möjligt.

Förutom att greppa en bra tabellposition är det också viktigt att försöka toppa formen fram till det drar ihop sig på riktigt. Vi kan därmed förvänta oss lag som än tydligare spelar in sina bästa kedjor och uppställningar i powerplay.

Känslan talar trots allt för gästerna

Landslagsuppehållet kom faktiskt aningen olägligt för Malmö, som strax innan detsamma hade fin form med fem vinster på sina sex senaste. I den sista matchen innan landslagssamlingen blev det dock storförlust hemma mot Skellefteå AIK.

Frölunda å sin sida avslutade perioden innan uppehållet med tre tunga matcher, två i ligan och CHL-final. I ligan blev det förlust två gånger om, men när det välde gällde klev göteborgarna fram och knep det där CHL-guldet. Det går att misstänka att fokus låg där och då lite för tidigt, något som påverkade prestationerna i SHL.

Nu är CHL över och spelarna har dessutom fått välbehövlig vila. Frölunda kommer därmed tillbaka med full energi och ostört fokus. Det talar för att göteborgarna ska vara favoriter här, i ett möte där de är det klart bättre laget. Malmö har också erkänt svårt för Frölunda.

Det raka spelet på Frölunda spelas till 1,97 gånger pengarna hos 24hBet. Det känns lite för högt och spelas därför glatt.

Rygga spelet hos 24hBet – Få €50 bonus!

Speltips:

Speltips: Frölunda vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,97 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 14/2
TV: (TV-tablå)
Stream:

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 22%
2: 51%
Över 4,5 mål: 56%
Under 4,5 mål: 48%