Speltips, Nya Zeeland – Portugal 24/6: Målspel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 23 June 2017

Portugal är solklara favoriter inför mötet med Nya Zeeland. Spelbolagen verkar dock lite väl överens om att det här ska bli en målexplosion. Den uppfattningen delar inte vi.

Nu är det dags för den sista omgången i Grupp A, där Portugal går mot gruppvinsten. Efter två matcher har laget spelat in fyra poäng och möter nu det lag som på pappret är klart svagast i gruppen.

Nya Zeeland har två förluster på sina två matcher i turneringen så här långt. Å andra sidan har laget inte på något sätt gjort bort sig, utan har faktiskt varit bra med i både matchen mot Ryssland och Mexiko. Det blir samtidigt tydligt att det saknas spets i detta lag.

Nu väntar som sagt gruppens tyngsta lag och här krävs en prestation av ännu bättre slag. Tänk också på att Nya Zeeland inte har något särskilt att spela för, då drömmen om avancemang är död. Spelbolagen håller därmed Portugal som solklara favoriter inför matchen. Konstigt vore väl annars.

Övertro på målexplosion

Portugal kommer att föra den här matchen, det råder det ingen tvekan om. Å andra sidan är Nya Zeeland inte på något vis ett lag som lägger sig ner och dör. Det är ett välorganiserat lag som – trots att laget spelare för spelare är klart svagare än sina motståndare – kan streta emot bra mot på pappret bättre lag.

Spelbolagen verkar överens om att Portugal vinner det här med många mål. Den övertygelsen delar inte vi. För att säkra gruppvinsten behöver Portugal en vinst och det tror vi att laget grejar, men att det skulle bli någon hejdundrandes målfest tror vi inte.

Under 3,5 mål spelas därmed till 1,82 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, lördag 24/6
TV:    svttva logo
Stream:    svtplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: