Speltips, Pescara – Fiorentina 1/2: Målspel från Serie A

Simon Pålsson Publicerat: 31 January 2017

En italiensk match står på schemat den här onsdagen, när Pescara får besök av Fiorentina. Det blir ett målspel till 1,82 gånger pengarna inför denna intressanta drabbning.

Den enda italienska veckomatchen spelas mellan Pescara och formtoppade Fiorentina, som åker till den här matchen med stora förväntningar på sig. Här gäller det att fortsätta plocka poäng.

Baserat på formen vore det dumt att inte måla upp gästerna som klara favoriter inför matchen. Detta delvis på grund av att Fiorentina själva verkar ha hittat rätt – med vinsten mot Juventus för två veckor sedan som riktmärke – men kanske allra främst då Pescara är rejält i botten när det kommer till formen.

I skrivande stund har laget inte tagit en enda poäng under 2017 och om vi studerar de senaste tio matcherna ser vi att poängskörden stannat på ynka två poäng. Det är siffror som onekligen talar för sig själv och som nästan bör lämnas okommenterade.

Fiorentina går inte att lita på fullt ut

Det stora problemet för Pescaras del är den defensiva delen av spelet. Laget fullkomligt läcker in mål, en trend som började redan under 2016, men som har eskalerat under inledningen av det här kalenderåret. Det går helt enkelt inte att släppa in så många mål och förvänta sig att poängen ska ramla in ändå.

Laget har släppt in nio mål på sina tre matcher under 2016 och har därutöver inte hållit nollan i en match på flera månader. Det läcker alltså betänkligt. Fiorentina – som misslyckades med att hemmaslå Genoa senast – har visat stark offensiv glöd och bör se fram emot den här matchen som en kittlande utmaning. Ett sargat och defensivt svagt motstånd lockar.

Vi litar på att Fiorentina gör avtryck här, men är lite rädda för att Pescara ska lyckas pilla in två mål ändå. Det går helt enkelt inte att lita på var den här matchen ska ta vägen, men att Fiorentina gör mål vågar vi nästan lova. Fiorentina över 1,5 mål till 1,82 gånger pengarna hos 24hBet (€50 bonus) spelas därmed med ett leende på läpparna.

Speltips:

Speltips:  Fiorentina över 1,5 mål
Odds:  1,82 (Jämför alla odds)
Bolag:  24hBet (€50 bonus)
Spelstopp:  20:45, onsdag 1/2
TV:   viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: