29 mars 2018 Malmö Redhawks Frölunda speltips SHL SM kvartsfinal

Speltips, Skellefteå AIK – Malmö Redhawks 3/2: Målspel hämtas

Det blir ett spel till 1,85 gånger pengarna i fredagens enda SHL-match. Skellefteå AIK får besök av Malmö Redhawks och det här borde bli en intressant historia.

En enda SHL-match står på schemat den här fredagen, när skåningarna i Malmö Redhawks tar sig upp till Norrland för ett tufft bortamöte med Skellefteå AIK.

Hemmalaget är inne i ett väldigt fint stim för tillfället, med åtta vinster på sina nio senaste matcher. Detta har gjort att laget närmat sig toppskiktet i tabellen, samtidigt som det fortfarande bara är fem poäng ner till Färjestad BK på sjundeplatsen. Den försmädliga sjundeplatsen, den som innebär att man måste extrakvala för att nå SHL-kvartsfinal.

Med andra ord är det inte klart på långa vägar för Skellefteå, som måste avsluta grundserien med en fin poängskörd för att säkra slutspelsplats. Om formen fortsätter så här ska det dock inte vara några problem. Å andra sidan är det sällan vi ser Skellefteå ta storsegrar, utan det handlar snarare om uddamålssegrar. Som bekant är dessa dock värda lika många poäng.

Malmö kommer med vind i sina segel

Efter en dröminledning på säsongen har Malmö så sakteliga sjunkit längre och längre ner i SHL-tabellen. För närvarande ligger laget på plats nummer åtta, med tre poäng upp Brynäs IF på den mycket viktiga sjätteplatsen. Det är förmodligen där målsättningen är satt just nu.

Dessvärre har laget haft ett par tunga månader bakom sig, där det stora problemet är att hävda sig mot de lite bättre lagen. Just nu har skåningarna vind i sina segel, detta efter fyra raka vinster. 5-1-segern mot Luleå Hockey senast var ett fall framåt och det känns som att den offensiva delen av spelet fortfarande finns där, även fall den har hållit sig gömd under lite för stora delar av säsongen.

Hur som helst tror vi att skåningarna har med sig medvind till den här matchen. Skellefteå gäller hur som haver som favoriter till vinsten, men det lär få kämpas. Malmö kommer troligen att göra ett målmässigt avtryck. Malmö Redhawks över 1,5 mål (inklusive övertid) spelas till på tok för höga 1,85 gånger pengarna hos Ladbrokes.

  Rygga spelet hos Ladbrokes – Få 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 1,5 mål (inklusive övertid)
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ladbrokes (1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  19:00, fredag 3/2
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 19%
2: 19%
Över 4,5 mål: 54%
Under 4,5 mål: 50%