10 augusti 2017 Bury Sunderland

Speltips, Sunderland – Southampton 11/2: Viktiga poäng på spel

Sunderland och Southampton gör upp i en mycket viktig match i den nedre regionen av tabellen. Premier League smyger så sakteliga in i sin kritiska fas när varje poäng är oerhört viktig.

Hämta en ny bonus: Vi listar Sveriges bästa odddsbonusar just nu. Klicka här för att komma till bonusguiden!

Starttiden 16:00 är fortsatt gångbar i Premier League. Den här lördagen sparkar inte mindre än fem matcher igång vid tiden, men på svensk tv går det bara att följa Manchester Uniteds jakt på poäng hemma mot Watford.

Vi fokuserar dock även på matchen mellan Sunderland och Southampton. På ena sidan står ett av säsongens klart mest formsvaga lag, som dock är stärkta av en smått otrolig 4-0-vinst borta mot Crystal Palace senast.

På andra sidan hittar vi Southampton. Tanken var att laget skulle blanda sig i striden kring Europaplatserna om alla bitar föll på plats, men istället har Southampton inte mer än sju poäng till godo på nedflyttningshotade Hull City. Där kan vi snacka besvikelse.

Det är lite darrigt åt båda håll

Sunderland ligger för närvarande sist i tabellen, men har inte mer än två poäng upp till säker mark. Det gör den här matchen väldigt viktig, inte minst efter förra veckans storvinst mot Crystal Palace. Förutom att den fyllde laget med självförtroende gav den också hopp till de som drömmer om förnyat kontrakt för Sunderland.

Formen är i övrigt ingen höjdare. Förra matchen var den första segern på närmare två månader (17 december senast), men kanske finns det något att bygga vidare på här. Gästerna blandar också högt med lågt, men har tre raka förluster med sig. Det har sett väldigt darrigt ut på sistone och inte känns det bättre efter att mittbacken Van Dijk skadade sig.

Varken Sunderland eller Southampton är att lita på, varpå vi snabbt riktar blickarna bort från 1×2-marknaden. Med tanke på att båda lagen är darriga bakåt tror vi att det kan rassla till här. Sunderland lär vara uppumpade av självförtroende och vill säkert bjuda hemmapubliken på en seger. Båda lagen göra mål spelas till 1,91 gånger pengarna hos bet365.

Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 11/2
TV: Matchen sänds inte på svensk tv.(TV-tablå)

 

Statistik, jämför lagen:

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 26%
X: 29%
2: 48%
Över 2,5 mål: 48%
Under 2,5 mål: 56%