Speltips, Sverige – Finland 12/2: Match tre i Sweden Hockey Games

Simon Pålsson Publicerat: 11 February 2017

Det går inte att blunda för vilket lag som är bäst när det nu är dags för Sverige att ta sig an Finland i Sweden Hockey Games. Det stärks inte minst av resultaten så här långt.

Det fortsätter att ramla in fina spel på Sweden Hockey Games. Precis som vi misstänkte tog Sverige en vinst mot Tjeckien i premiären. Lika rätt hade vi inför match nummer två, där det svenska försvarsspelet darrade mot Ryssland och Tre Kronor fick se inte mindre än fyra puckar tryckas in i sin egen kasse.

Nu hoppas vi att spelformen sitter i när det är dags för match nummer tre, tillika speltips nummer tre. I den tredje matchen väntar Finland, det lag som underpresterat absolut tydligast så här långt.

2-1-förlusten mot Ryssland i premiären följdes upp av en rejäl slakt i match två. Tjeckien blev på tok för svåra för finnarna, som fick se sig besegrade med – håll nu i hatten – smått osannolika 7-1. Uddlösheten var en faktor, men rent defensivt går det inte heller att vara nöjda efter en sådan genomklappning.

Varför ska vi krångla till det?

Tre Kronor behöver nu hoppa tillbaka upp på hästen efter förlusten mot Ryssland. Det var den matchen som behövde vinnas för att ha allting i egna händer. Nu är fokus på att göra en bra insats mot Finland, plocka hem vinsten och bjuda publiken hemma i Göteborg på trevlig ishockey.

Vår känsla inför matchen är enkel: Sverige är bättre än sina nordliga grannar. Det finns egentligen ingen anledning att krångla till det här, när det kommer till val av spel vill säga. Ett spel på målmarknaden kan locka, men risken är att det blir lite tilltrasslat och målsnålt. Å andra sidan går det bevisligen inte att lita på Finlands försvar.

Det enda som känns säkert är att Tre Kronor är favoriter, väldigt klara sådana till och med. I vår värld är ett par spelbolag generösa som bjuder 1,67 gånger pengarna på det raka spelet på Sverige. Det må låta lågt, men det ska helt enkelt vara en enkel vinst för Tre Kronor här. Det finns ingen anledning att krångla till det, varpå det blir vårt spel. Titanbet är det bolag som erbjuder högst odds på den raka ettan.

Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr unik bonus!

Speltips:

Speltips: Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, söndag 12/2
TV: cmorelive logo tvtolv logo (TV-tablå)
Stream: cmoreplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: