16 december 2017 Sverige Sydkorea speltips Channel One Cup

Speltips, Sverige – Slovakien 2/1: Jakten på semifinal

JVM-kvartsfinalerna står på schemat och vid 21:30 väntar den mellan Sverige och Slovakien, där det såklart finns en väldigt tydlig favorit. Det öppnar för ett spel på målmarknaden.

Nu inleds jakten på semifinal i JVM för svensk del. I kvartsfinalen väntar ett vant motstånd, nämligen det Slovakien. Det här är två lag som rimligen bör ligga på två vitt skilda nivåer, även fall Slovakien så sent som för två år sedan faktiskt rubbade Sverige i en slutspelsmatch i JVM.

Hur som helst har lagen spelat mot varandra två gånger om i just kvartsfinalen de senaste tre åren. Båda gångerna har det slutat med 6-0-vinster till Sverige. Att det skulle gå så pass enkelt den här gången ställer vi oss faktiskt tveksamma till, men det svenska favoritskapet är trots detta väldigt stort.

Faktum är dock att det svenska laget inte visat en överdriven offensiv styrka, utan framstår snarare som ett välorganiserat lag med flera offensivt skickliga spelare. Den största segermarginalen hittills har varit med fem mål, men då mot ett tämligen svagt Danmark. I övrigt har det blivit två- och tremålssegrar. Det är självklart gott nog, men å andra sidan någonting att bära med sig inför fortsättningen av turneringen.

Slovakien ska inte kunna rubba Sverige

Hur som helst ska det slovakiska laget inte ha någon chans att rubba Juniorkronorna. Det vore väldigt förvånande om så skulle bli fallet. Slovakerna har dock bara knipit en vinst så här långt och ramlade med till slutspelet med nöd och näppe. Därför har vi svårt att se hur de skulle kunna göra något större avtryck i den här matchen.

Mot både Kanada och Ryssland fick Slovakien gå av isen mållösa och i ärlighetens namn har laget sett rätt trubbiga ut rakt igenom hela JVM-turneringen. Därmed räknar vi inte med fler än max 1-2 mål från deras sida.

Det öppnar för ett spel på målmarknaden. Sverige är bevisligen inget lag som står för rena rama målfyrverkerier. Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger pengarna hos Bethard (1 000 kronor bonus). Då får vi pengarna tillbaka vid exakt sex mål.

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål (asian handicap)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:30, måndag 2/1
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 93%
X: 6%
2: 5%
Över 5,5 mål: 57%
Under 5,5 mål: 47%