Sverige Tre Kronor 10/9-16

Speltips, Tjeckien – Sverige 9/2: Sweden Hockey Games drar igång

Euro Hockey Tour kommer till Sverige, där Sweden Hockey Games den här gången avgörs i Göteborg. Tre Kronor premiärspelar mot Tjeckien.

Sweden Hockey Games smyger igång med två matcher den här torsdagskvällen. Först ut är Rysslands match mot Finland. Ett par timmar senare är det dags för Tre Kronor att kliva in i turneringen, när Tjeckien står på andra sidan mittlinjen.

Enligt spelbolagen är det svenska landslaget klara favoriter här och det är ett spår som egentligen är svårt att säga emot. Det ska dock sägas att de här turneringarna – de som är en del av Euro Hockey Tour – generellt sett är svårbedömda.

Å andra sidan är det en klar fördel att spela på hemmaplan, vilket Tre Kronor alltså gör den här gången. För övrigt är det första gången turneringen går av stapeln i Scandinavium.

Rakt spel hämtas här

Den svenska landslagstruppen som tagits ut till den här turneringen består av flertalet rutinerade spelare och två landslagsdebutanter, i Calle Rosén och Philip Holm från Växjö Lakers. I övrigt är det välmeriterade spelare, med Joel Lundqvist från Frölunda i spetsen.

Det här är en stark trupp helt enkelt. Det tjeckiska laget består också av mestadels inhemska spelare, med ett par spelare från det Sparta Prag-lag som förlorade CHL-finalen mot Frölunda så sent som i tisdags.

I vår värld är det klar fördel Sverige här. Hemmaplansfördelen ska inte underskattas. Senast lagen möttes – i december – vann Tjeckien över ett väldigt svagt Tre Kronor med 4-1. Revansch finns därmed att utkräva. Det raka spelet på Sverige spelas till 1,67 gånger pengarna hos Titanbet.

Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr unik bonus!

Speltips:

Speltips: Sverige vinner (ordinarie tid)
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:15, torsdag 9/2
TV: (TV-tablå)
Stream:

 

Statistik, jämför lagen:

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 24%
X: 19%
2: 60%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 45%