21 februari 2018 Kanada Finland speltips OS kvartsfinal

Speltips, USA – Kanada 6/1: Finaldags i JVM

Det blir ett nordamerikanskt rivalmöte i JVM-finalen. USA tar sig an värdnationen Kanada, som fart rejäl fart under skridskorna på sistone. Det öppnar för revansch här.


Det blir ingen svensk medverkan i JVM-finalen, tyvärr. Juniorkronorna räckte inte hela vägen fram i semifinalen mot Kanada, trots att laget hade ledningen två gånger om.

En stor del av förklaringen till att Kanada slog Sverige så pass komfortabelt, 5-2 blev det till slut, var att kanadensarna äntligen kom upp till sin fulla potential. Det finns oerhört mycket talang i det kanadensiska laget och när spelarna – både individuellt och kollektivt – kom upp till sin fulla standard hade Sverige helt enkelt svårt att hänga med.

Med andra ord känns det som att Kanada är heta inför finalen. Turneringen spelas dessutom i Kanada, något som utan tvekan är en stor fördel för Kanada. I semifinalen mot Sverige levde publiken verkligen upp och hjälpte till att sätta stort tryck på motståndarna.

USA såg inte lika starka ut i sin semi

USA har gått som tåget under hela turneringen, med idel segrar fram till semifinalen. Där slutade matchen 3-3 mot Ryssland, ett lag som inte imponerat. Till slut vann amerikanerna i straffläggning, varpå en nordamerikansk drömfinal väntar.

USA vann gruppspelets möte mot Kanada, men inför finalen vågar vi påstå att favoritskapet har svängt. Hemmaplansfördelen, formen i semifinalen och revanschlustan är alla faktorer som talar för kanadensisk vinst här.

Det raka spelet på Kanada spelas till 2,00 gånger pengarna hos Unibet (1 000 kronor). Med tanke på hur starka kanadensarna såg ut i semifinalen mot Sverige vore det dumt att inte investera vårt förtroende i dem.

Unik bonus: Bara för våra läsare 200% hos Bethard

Sätt in 500 kr - Få 1 500 kr att spela för hos Bethard.
Hämta din bonus här.

Speltips:

Speltips:  Kanada vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 6/1
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 21%
2: 50%
Över 5,5 mål: 57%
Under 5,5 mål: 49%

 


Mäktig bonus på 500%


Ny bonus från Expekt på hela 500% upp till 500 kr.

Hämta ditt bonusspel här!

Jämför casinon