SISTA CHANSEN LÖRDAG: Vinn valfritt spel i vår nya Facebookgrupp

Vår nya Facebookgrupp, Speltipsgruppen, där vi pratar spel och hittar de bästa speltipsen är en succé och redan efter några dagar har vi över 400 medlemar. Vi har även en riktigt härlig tävling för att fira detta för alla medlemar. Vinnaren får välja ett pris från NHL 18, FIFA 18, Football Manger 2018, Madden 18 eller 46 000 FIFA FUT Coins.

Så här fungerar tävlingen:

1. Gå med i Facebookgruppen “Speltipsgruppen” som ni hittar via denna länk.

2. Gå till detta inlägg i gruppen och skriv som en kommentar på inlägget om tävlingen vad ni tror slutresultatet i Leicester – Manchester United den 23:e december blir.

3. Bjud in 5 vänner till gruppen.

Du är nu med i tävlingen!

Öka dina chanser:
Vill du öka dina chanser ytterligare? Om flera har tippat rätt resultat kommer vi lotta vem som vinner. För var 5:e vän man har bjudit in till gruppen får man i så fall en extra lott.

Exempel: Slutar matchen 0-1 och flera hade tippat detta resultat men du bjudit in 15 vänner har du tre lotter jämfört med en som bjudit in 5 vänner som bara har en lott.

LYCKA TILL! Må bästa tipparen vinna!

  Klicka här för att gå med i gruppen och var med i tävlingen!

Om Speltipsgruppen

Posta dina bästa speltips, tyck till om andra användares speltips, ta del av hemliga speltips från våra experter och massor av spännande tävlingar!

Speltipsgruppen är vår nya Facebookgrupp där vi tillsammans med just dig hittar de bästa speltipsen. Prata med våra experter, ställ frågor eller lägg ut dina egna spel och se vad resten av gruppen tycker om dem.

Dessutom kommer vi varje vecka köra nya tävlingar som bara medlemmar i gruppen kan vara med i där ni kan vinna fina priser. Ni får inte heller missa de hemliga speltipsen som våra experter kommer lägga ut som bara medlemmarna i gruppen kan ta del av.

  Klicka här för att gå med i gruppen och var med i tävlingen!