Tänk på detta inför AEK Aten – Vidi FC 28 augusti

Livebetting.se Publicerat: 28 August 2018

Det är dags för det avgörande mötet i playoff till Champions League mellan AEK Aten och Vidi FC. Självklart rekar vi med speltips och reder ut alla förutsättningar du behöver ha koll på.

AEK Aten har bollen i sina egna händer inför avgörandet i returmötet mot Vidi FC i kvalet till Champions League. Vinnaren av dubbelmötet är klar för spel i Champions Leagues huvudturnering till hösten.

Glöm inte att följa vår livestatistik när du ska lägga ett livespel. Det gör du allra enklast i mobilen samtidigt som du sitter i tv-soffan. Ladda ner vår app i App Store nu. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan. Nu kör vi!

21:00 är den avsparkstid som gäller och här är sakerna du behöver ha koll på inför mötet:

4 intressanta punkter inför matchen:

• Det första mötet slutade med 2-1-seger för gästande AEK Aten, som tidigt hamnade i ett numerärt överläge och kunde utnyttja det på allra bästa sätt mot ett då något vilset Vidi FC. Reduceringen till 2-1 gör att dubbelmötet trots allt lever, om än bara lite.

• Efter sitt röda kort i den första matchen är nyckelspelaren Huszti, som varit en spelare som fått många gula kort under hela kvalresan, avstängd för Vidi FC i returen. Det är utan tvekan ett tungt avbräck för den ungerska klubben.

• Det ska sägas att även gästerna åkte på ett rött kort, men först efter att laget gjort 2-0. Det var Bakasetas som då fick rött kort och därmed är avstängd här. Det är förmodligen ett ännu tyngre avbräck då han stod för ett mål och en assist i det första mötet.

• Under kvalresan har Vidi FC gjort sig kända som ett välorganiserat lag med stark kontringsförmåga. Mot Malmö FF och Ludogorets höll laget nollan i tre av fyra matcher och kunde ta sig vidare med minsta möjliga marginal. Nu är förutsättningarna annorlunda och laget måste gå framåt. Det återstår att se hur de kan hantera den utmaningen.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det ligger som sagt en plats i gruppspelet i Champions League i den här potten, varpå båda lagen kliver in med full kraft till tisdagens returmöte i den grekiska huvudstaden. Här finns ingen tid att spilla. Men efter 2-1-förlust på hemmaplan måste nu gästerna göra minst två mål för att kunna rädda sitt eget liv i den här tävlingen. Det blir tufft. Vi tror dock att ungrarna ger det ett ärligt försök och risken är att det straffar sig. Känn lite på matchinledningen och fundera på om ett överspel är lämpligt. Då krävs att båda lagen känns giftiga. Ett annat spel värt att fundera på är ett överspel på kortmarknaden. Redan i det första mötet var det hett och när allt nu ska avgöras är det inte omöjligt att det smäller ännu mer. Känn av var domaren lägger nivån innan ni kliver in på överspelet!

Om du hellre spelar inför matchen är det raka spelet på krysset någonting som går att fundera på, inte minst då det betalar närmare fyra gånger din insats. Det är trots allt ett resultat som hemmalaget kan leva med, samtidigt som gästerna förmodligen får svårt att gå hela vägen och vinna matchen. Risken är också att matchen blir lite avslagen framåt slutet om det står 0-0.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, tisdag 28/8
TV-kanal? Viasat Fotbol
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

The post Tänk på detta inför AEK Aten – Vidi FC 28 augusti appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.