Tänk på detta inför Bournemouth – Tottenham 11 mars | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 10 March 2018

Efter förlusten i Champions League tidigare den här veckan ska Tottenham nu ta sig till sydkusten för att ta sig an Bournemouth. Här kan det finnas stor risk för baksmälla. Livebetting.se pekar på fem viktiga aspekter inför matchen men redogör också för skadeläget i lagen.

Med en väldigt jämn tabell i Premier League, både vad gäller toppstriden och kampen om nytt kontrakt, blir nästan alla matcher väldigt viktiga. Poängen som står på spel kan helt enkelt vara skillnaden mellan en bra och dålig säsong. Så är också fallet inför söndagens möte mellan Bournemouth och Tottenham.

Trots att hemmalaget haft en stark trend under 2018 är poänggapet ner till nedflyttningsplatserna inte tillräckligt stort för att slappna av riktigt än. Ett par vinster till hade smakat gott för att kunna luta sig tillbaka.

Tottenham å sin sida jagar febrilt efter en plats till Champions League nästa säsong och med tanke på att det är så väldigt tight där uppe, med fem lag som slåss om tre platser, finns det inte utrymme för att göra onödiga misstag. Efter veckans förlust mot Juventus är frågan om Tottenham är mentalt i balans? Det kan behövas.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Tidigare i veckan åkte Tottenham ut ur Champions League trots en i stora drag mycket bra prestation mot Juventus i åttondelsfinalens returmöte. Spelarnas besvikelse gick att ta på och nu är frågan vad Tottenham egentligen har att spela för? En plats bland de fyra bästa är det självklara målet, men i övrigt kan det bli lite tungt med motivationen. Håll ögonen öppna för alla tecken på bakfylla hos bortaspelarna. Då såklart en mental bakfylla.

• Tottenham trivs verkligen mot Bournemouth. Statistiken talar sitt tydliga språk med sex vinster på de sju senaste mötena. Därtill har laget hållit nollan i fyra raka matcher. Det här blir en tuff nöt att knäcka för Bournemouth.

• Generellt sett har Tottenham en oerhört stark form, med elva raka ligamatcher utan förlust och fem hållna nollor på sina sju senaste matcher i Premier League. Både prestations- och resultatmässigt känns det faktiskt som att Tottenham går från klarhet till klarhet.

• Bournemouth har verkligen hittat ett stim på sistone, något som har gjort att laget distanserat sig från den absoluta bottenstriden. Endast en förlust på de tio senaste ligamatcherna tyder på att laget minsann är svårslagna och mycket väl kan argumenteras höra hemma i Premier League.

• Vi får skruva tillbaka tiden till mitten av december för att hitta senaste gången Bournemouth förlorade på hemmaplan.

Skador & avstängningar:

AFC Bournemouth: Tyrone Mings är fortsatt indisponibel för Eddie Howe, men i övrigt är det bara Marc Pugh och Jordon Ibe som är osäkra till spel.

Tottenham Hotspur: Ytterbacken Eric Dier är osäker till spel för gästerna, medan Toby Alderweireld fortfarande kämpar för att bli hundra procent spelklar.

Livespeltips – tips från coachen:

I den här matchen är det extra viktigt att faktiskt låta inledningen av matchen passera innan ett eventuellt spel placeras. Det är helt enkelt omöjligt att på förhand förutspå hur Tottenham kommer att bete sig. Är spelarna mentalt redo för att ta sig an den här matchen? Orkar de verkligen vinna borta mot ett svårspelat Bournemouth? Känslan är att matchinledningen kommer att ge en fingervisning. Om Tottenham verkar ha vaknat på rätt sida viktar favoritskapet tydligt åt deras sida,
men om de däremot känns lite avvaktande är läget för en skräll minst sagt tydligt. Sug lite på karamellen och låt matchens 15-20 första minuter sätta tonen även på ditt spel.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 17:00, söndag 11/3
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Bournemouth – Tottenham 11 mars | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.