Tänk på detta inför Fulham – Sunderland 27 april | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 26 April 2018

Fulham är på jakt efter avancemang till Premier League, men behöver allra helst ta tre poäng hemma mot jumbon Sunderland i fredagskvällens heta möte i Championship. Livebetting.se pekar på 5 saker du behöver ha koll på inför matchen.

Ångesten är total i Sunderland, som redan nu är klara för spel i League One nästa säsong. Efter en horribel säsong då laget bara samlat ihop 34 poäng på 44 matcher är det inte särskilt konstigt, men här kan vi verkligen snacka om ett lag som fallit rakt igenom seriesystemet. Under många säsonger var laget från strax utan Newcastle givna i högstadivisionen.

Nu väntar möte med topplaget Fulham, som verkligen behöver tre poäng för att hänga på i toppen. Kan den här matchen sluta på något annat sätt? Dessvärre för hemmalagets del finns det faktiskt en hel del som talar för det. Åtminstone på pappret.

20:45 är avsparkstiden som gäller på fredagskvällen.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Med två matcher kvar att spela är Sunderland solklar jumbo och redan nu står det klart att laget kommer att spela i League One kommande säsong. Motivationen lär inte vara på topp här.

• Rådande verklighet är en helt annan för Fulham, som med två omgångar kvar av ligasäsongen har häng på avancemang till Premier League. Då krävs det att laget går förbi Cardiff, som just ligger en poäng före i tabellen. Redan nu är det klart att Fulham minst får spela playoff för att den vägen försöka ta sig till Premier League.

• Sunderland trivs väldigt bra borta mot just Fulham och har gjort minst tre (!) mål i tre raka bortamatcher på Craven Cottage. Det har dessutom resulterat i tre raka bortavinster mot Fulham.

• 6 januari 2018. Det var senast Fulham förlorade en fotbollsmatch, då borta mot Southampton i FA-cupen.

• Fulham har inte förlorat i Championship sedan den 16 december 2017. Vilka stod för motståndet då? Sunderland.

Skador & avstängningar:

Fulham:  Floyd Ayité är den enda spelare som ser ut att kunna missa matchen för hemmalagets del, men förhoppningen är att även han ska komma till spel.

Sunderland: Duncan Watmore, James Vaughan, Robbin Ruiter och Tyias Browning missar det här mötet för Sunderlands del. I övrigt är Bryan Oviedo och Donald Love osäkra och kan komma att ställas vid sidan om.

Livespeltips – tips från coachen:

Motivationen bör rimligen vara en faktor som talar för hemmalaget här, även fall gästerna trivs väldigt bra på Craven Cottage och nu dessutom kan spela helt utan press. Samtidigt har säsongen visat att klasskillnaden mellan de båda lagen är stor och när formen dessutom skiljer sig så extremt mycket mellan lagen går det egentligen bar att resonera på ett sätt inför mötet. Här ser vi framför oss hur hemmalaget trycker på från start och allt handlar egentligen om hur länge Sunderland orkar motivera sig till att verkligen kämpa. För vår del vore det bra om det tar tid innan 1-0 kommer och vi då kan kliva in på det raka spelet, möjligen med handikapp, till betydligt högre odds. Skulle det osannolika att gästerna tar ledningen hända öppnar det för ett spel på vändningen eller ett rent hörnspel på hemmalaget. Det skulle förmodligen finnas till väldigt attraktiva odds i ett sådant läge.

Om du hellre spelar inför matchen känns Fulham -1,5 i någon form som ett väldigt lockande spel. Det är det logiska alternativet på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, fredag 27/4
TV-kanal? TV3 Sport
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Fulham – Sunderland 27 april | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.