Tänk på detta inför Genk – Malmö FF 20 september

Livebetting.se Publicerat: 19 September 2018

Speltips, odds och allt du behöver veta inför Europa Leagues gruppspel där Malmö FF spelar borta mot Genk torsdagen den 20 september.

Malmö FF är det enda svenska bidraget i höstens Europaspel. På torsdagen väntar match borta mot Genk.

Ladda ner vår app i App Store nu. Då får du livestatistik direkt i telefon – under hela matchen. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

18:55 är det dags för avspark och här allt du behöver känna till:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Malmö FF har 19 raka tävlingsmatcher utan förlust.

• Genk har öppnat den belgiska ligan starkt och ligger just nu tvåa bakom Club Brügge, ett lag som så sent som i tisdag stod emot bra mot Borussia Dortmund i Champions League, i den belgiska ligan.

• Carlos Strandberg och Guillermo Molins är båda skadade, varpå Malmö FF bara har två anfallare att tillgå inför matchen. Det är å andra sidan det ordinarie anfallsparet bestående av Marcus Antonsson och Markus Rosenberg, men att inte ha några ersättare att alternera med kan bli ett problem.

• Malmö FF har spelat mot belgiskt motstånd i Europaspel vid tio tillfällen. Med fyra förluster, tre kryss och tre segrar så här långt. På bortaplan har MFF fortfarande inte slagit ett belgiskt lag.

• Efter en svag inledning på den allsvenska säsongen har Malmö FF knaprat in lite på toppen i Allsvenskan med åtta poäng upp till guldet med nio omgångar kvar. Det är trots allt ett fullt intagligt avstånd som gör det intressant att se var laget lägger sitt fokus under höstens gruppspel i Europa League.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Räkna nu med ett Malmö FF som försöker ligga lite lägre inledningsvis för att inte riskera någonting mot det offensivt balanserade belgiska motståndet här. Samtidigt har MFF visat sig giftiga på bortaplan under hela kvalspelet och även fall kontringsspelarnas kung, Carlos Strandberg, inte är med räknar vi med att MFF kan hota här.

Ett överspel på kortmarknaden känns som ett alternativ, lite beroende på var domaren lägger nivån. Håll utkik under matchinledningen och kliv sedan in till ett högre odds. Ett hörnspel på Genk känns givet om MFF skulle ta ledningen.

Om du hellre spelar inför matchen är ett spel på målmarknaden givet med tanke på båda lagens offensiva kraft. Båda lagen göra mål känns vettigt då vi har svårt att se hur något lag ska kunna hålla tätt här. Matchen kan komma att bli väldigt öppen. Båda lagen göra mål till 1,75 gånger pengarna ungefär är vettigt.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 18:55, torsdag 20/9
TV-kanal? Kanal 9
Stream? Eurosport Player

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

The post Tänk på detta inför Genk – Malmö FF 20 september appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.