Tänk på detta inför Juventus – Real Madrid 3 april | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 3 April 2018

Det blir en repris på förra årets final redan i kvartsfinalen, då Juventus och Real Madrid gör upp över två matcher. Det första mötet spelas på italiensk mark tisdagen den 3 april. Livebetting.se pekar på 5 viktiga saker inför Champions League-mötet.

Juventus ångar på starkt både i ligaspelet och i Champions League, men inleder på tisdagen den tuffaste utmaningen för säsongen när ett dubbelmöte med Real Madrid väntar. Här krävs förmodligen en väldigt stark insats på hemmaplan, för att på så sätt lägga grunden till ett avancemang.

Real Madrid kommer till det första mötet med betydligt bättre form än tidigare och det är tydligt att den spanska giganten har växlat upp nu när det drar ihop sig. Champions League är lagets stora mål med hela vårsäsongen, varpå allt fokus har hamnat på den här matchen redan i ett tidigt skede. Det lär ha en inverkan på matchbilden.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Cristiano Ronaldo är tillbaka i laget efter att ha vilats i helgens ligaomgång. Det är med andra ord pigga ben på det som kan vara världens bästa fotbollsspelare just nu. Tuff utmaning för Juventus med andra ord.

• Som så många gånger förr har Sergio Ramos dragit på sig en del gula kort under den här säsongen. Nu är spanjoren en varning ifrån att stängas av i returmötet på Santiago Bernabeu. Det vore ett hårt slag för Real Madrid. Hur påverkar det honom i det första mötet?

• Juventus har inte förlorat på sju raka matcher i Champions League och har väldigt bra form generellt. Juventus har dessutom ett oerhört facit just på hemmaplan, med elva hållna nollor på sina 13 senaste matcher.

• Real Madrid å sin sida har toppat formen under våren och har bland annat fyra raka vinster i Champions League. Det är också en tävling som Real Madrid brukar dominera, med minst två gjorda mål i 17 av sina senaste 21 matcher.

• Det här är en repris på förra årets final. Då vann Real Madrid och blev återigen mästare, varpå Juventus jagar revansch och avancemang i samma dubbelmöte.

Skador & avstängningar:

Juventus:  Alex Sadro, Federico Bernardeschi och Mario Mandzukic är alla osäkra till spel och kan få svårt att spela 90 minuter här. Medhi Benatia och Miralem Pjanic är båda avstängda i det första mötet.

Real Madrid: Nacho är osäker på spel, men i övrigt kan Zinedine Zidane mönstra starkast möjliga lag.

Livespeltips – tips från coachen:

Som alltid i Champions League-slutspelet gäller det att få en bra start på ett dubbelmöte och inte sällan blir det första mötet något mer återhållsamt, när inget av lagen helst vill släppa någonting till motståndarna. Juventus på hemmaplan brukar också spela den typen av fotboll, men vad som kan lirka upp denna tillställning är ett tidigt mål åt endera håll. Det tvingar fram motståndarna. Därför låter vi matchinledningen peka oss i rätt riktning innan vi kliver in på ett spel. Kanske ett hörnspel på lagets som jagar mål? Eller ett överspel redan tidigt om matchen inleds böljande? Håll utkik på första 15 minuterna och låt sedan matchbilden styra dig i rätt riktning. Båda lagen har onekligen en förmåga att växla upp när det behövs.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, tisdag 3/4
TV-kanal? TV6
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Juventus – Real Madrid 3 april | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.