Tänk på detta inför LA Galaxy – FC Dallas 31 maj | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 30 May 2018

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i matchtruppen för LA Galaxy, som i hemmamötet med FC Dallas letar efter sin tredje raka seger i Major League Soccer. Livebetting.se pekar på 5 saker du behöver ha koll på inför mötet.

Efter en trög inledning på säsongen har LA Galaxy så sakteliga börjat äta ikapp på lagen ovanför i tabellen och hoppas nu plocka sin tredje raka vinst när FC Dallas kommer på besök. Gästerna har inlett säsongen klart mer stabilt, men är trots det bara fyra poäng före LA Galaxy i den oerhört jämna tabellen.

04:30 är den tidiga avsparkstid som gäller.

5 intressanta punkter inför matchen:

• FC Dallas har ett tydligt psykologiskt övertag på LA Galaxy efter tre raka vinster mot laget. Det senaste mötet spelades så sent som i maj månad. Då vann FC Dallas med 3-2.

• Matcherna mellan lagen har en klar tendens att bli målrika. De tre senaste matcherna har slutat med minst tre mål, men totalt 14 mål.

• FC Dallas har verkligen prickat formen så här i inledningen av säsongen och har totalt en förlust på sina tolv senaste MLS-matcher.

• Zlatan Ibrahimovic har bara gjort tre mål sedan han anslöt till LA Galaxy och i ärlighetens namn har svensken ganska mycket att leva upp till. Är han redan slut? Kritiska röster pratar om att anfallaren helt slocknat. Efter sin avstängning är Zlatan nu tillbaka i matchtruppen och bör rimligtvis vara fast besluten om att göra ett avtryck här.

• LA Galaxy har öppnat säsongen tungt, men har nu två raka 1-0-vinster med sig till den här matchen. Det sprudlar inte direkt om laget, men kanske är det äntligen dags att öka poängskörden igen?

Speltips – livebetting & inför matchen:

Matcherna i MLS tar sig ofta oväntade uttryck och därför är livespel ofta en klok idé för den som är uppe med tuppen. Med tanke på att matchstarten är satt till 04:30 är det perfekt att njuta av lite Zlatan Ibrahimovic inför jobbet på torsdag morgon. Om Zlatan känns het från början – om han ser rapp ut i steget och har den där inställningen som han kan ha ibland – känns det som gjort att han ska göra mål här. Då kliver vi in på ett tidigt målskyttespel.

Om du hellre spelar inför matchen är det intressant att slå ett öga på målmarknaden med tanke på hur målrika matcher lagen brukar spela. Efter två raka hållna nollor känns det osannolikt att LA Galaxy håller nollan igen, samtidigt som laget lär bli spetsigare framåt med en taggad Zlatan Ibrahimovic i matchtruppen. Båda lagen göra mål är ett trevligt alternativ på förhand.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 04:30, torsdag 04:30
TV-kanal? Eurosport 1
Stream? Eurosport Player

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför LA Galaxy – FC Dallas 31 maj | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.