Tänk på detta inför Liverpool – Paris Saint-Germain 18 september

Livebetting.se Publicerat: 17 September 2018

Anfield står värd för en speciell europeisk cupafton när Liverpool tar sig an Paris Saint-Germain på hemmaplan. PSG eller Liverpool, vilka vinner?

Champions League är tillbaka och som det rivstartar med tungviktsmötet på Anfield direkt i premiäromgången.

Ladda ner vår app i App Store nu. Då får du livestatistik direkt i telefon – under hela matchen. Om du hellre använder webbläsaren (i din dator eller mobila enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på hemsidan.

21:00 är det dags för avspark och här allt du behöver känna till:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Att det här är gruppens två stora favoriter är ingen hemlighet, varpå det här redan tidigt känns som ett slag om att koppla greppet i toppen av gruppen. Övriga lag är Röda Stjärnan och Napoli, varpå det är viktigt att ta kommandot tidigt för att inte riskera att missa slutspel.

• Liverpool spelar så gott som alltid målrika matcher i Champions League. Vi har fått se minst tre mål i tio av lagets elva senaste matcher i turneringen. Det är ingen slump såklart. För PSG är det 15 (!) raka matcher med samma målskörd.

• Liverpool har ett par spelare ute med skador. Det rör sig om Dejan Lovren, Adam Lallana och Alex Oxlade Chamberlain. Därtill är spelare som Divock Origi och Dominic Solanke osäkra, men det är inga spelare som väntas spela ändå. Roberto Firmino fick ett finger i öga senast och det återstår att se om han är tillräckligt återställd för att spela.

• Spektakulärt nog är Gianluigi Buffon och Marco Veratti avstängda här, efter att båda åkt på utvisningar i sina sista matcher i Champions League förra säsongen. Det var inte vidare smart agerat så här iefterhand, även fall det såklart inte var meningen.

• Layvin Kurzawa och Dani Alves är skadade för PSG, som har fått tillbaka sina nyckelspelare från skador under säsongsinledningen. Neymar är i speldugligt skick. Det är också Angel Di Maria. Viktigt.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Det finns få matcher som passar bättre till livespel än vad den här gör. Anledningen? Det är en svårbedömd historia på förhand och det återstår att se hur gästerna tar sig an matchen. Vågar laget gå för att vinna? Kan PSG spela på något annat sätt?

Målmarknaden är ordentligt slaktad på förhand, någonting som i sig öppnar för livespel då en mållös matchinledning kan tvinga upp oddsen till mer acceptabla nivåer. Det är en väg att gå här.

Det kan också vara klokt att fundera på hörnspel, inte minst på laget som hamnar i underläge i matchen. Det är mycket gas i botten här. Det höga tempot lär också bidra till hög intensitet i närkampsspelet. Överspelet på kortmarknaden bör alla hålla ett extra öga på.

Om du hellre spelar inför matchen är någon form av målspel såklart det allra mest givna spelet och att det ska braka loss redan tidigt i matchen är väl lämpligast att kliva in så tidigt det bara går. över 1,5 mål i första halvlek till 2,20 gånger pengarna hos Betser går att fundera på, men det kan fortsatt vara klokt att invänta startelvorna.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 21:00, tisdag 18/9
TV-kanal? Viasat Premium, Viasat Ultra HD
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

The post Tänk på detta inför Liverpool – Paris Saint-Germain 18 september appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.