Tänk på detta inför Real Madrid – Bayern München 1 maj | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 1 May 2018

Efter förlusten på hemmaplan i det första mötet åker Bayern München till den spanska huvudstaden med kniven mot strupen. Kan laget vända på steken mot Real Madrid i Champions League-semifinalen? Livebetting.se pekar på 5 saker du behöver ha koll på inför tisdagens returmöte.

Det blev förlust med 2-1 på hemmaplan i det första av två möten med Real Madrid för Bayern München. Därför är det spanjorerna som sitter i förarsätet inför returmötet i Champions League-semifinalen mellan två av turneringens överlägset starkaste lag – för att inte säga de två absolut starkaste.

Det som förmodligen väntar är en final mot Liverpool, där både Bayern München och Real Madrid skulle ha väldigt goda möjligheter att knipa en titel. För Real Madrid kan det bli en tredje raka pokal i Champions League, medan Bayern München hoppas nå sina första final i turneringen sedan 2013.

20:45 är avsparkstiden som gäller inför tisdagens viktiga match.

5 intressanta punkter inför matchen:

• David Alaba missade det första mötet, men närmar sig nu comeback. Österrikaren har åkt med Bayern München till Madrid, men i skrivande stund är det oklart om han är redo för att spela. Han kommer att testas på matchdagen.

• Real Madrid har sex vinster på sina sju senaste matcher i Champions League, en turnering som verkligen blivit lagets stora huvudfokus den här säsongen. Här går Real Madrid att känna igen, medan det Real Madrid som spelat i La Liga haltat en hel del.

• Bayern München spelar närmast uteslutande målrika matcher i Champions League och har bjudit på inst tre mål i 14 av sina 15 senaste matcher i turneringen. Med utgångsläget som råder inför tisdagens returmöte lär ännu ett målrikt möte ligga nära till hands.

• Real Madrid har släppt in betydligt fler mål i Champions League den här säsongen och har visat sig sårbara bakåt under egentligen hela året. Samtidigt är Cristiano Ronaldo i en osannolik form och har den här säsongen fortsatt att dryga ut sin ledning i den totala skytteligan i Champions Leagues historia.

• Real Madrid har nu fyra raka vinster mot Bayern München. Där kan vi prata om psykologiskt övertag.

Skador & avstängningar:

Juventus:  Daniel Carvajal missar matchen för hemmalagets del, samtidigt som Nacho, Isco och Raphael Varane är osäkra till spel.

Bayern München: Jerome Boateng, Kingsley Coman, Arturo Vidal och Arjen Robben är otillgängliga på grund av skador. Manuel Neuer är inte heller spelklar, medan David Alaba hoppas finnas med i matchen.

Livespeltips – tips från coachen:

Som vanligt finns det ett värde i att låta matchen sätta sig innan man lägger ett spel och när det kommer till returmöten i Champions League-slutspelet är den principen extra gynnsam. Då går det nämligen att hitta värde på helt andra marknader. Här tänker vi oss en match som mycket väl kan bli grinig och om domaren håller en sådan nivå tidigt kliver vi snabbt in på ett överspel på kortmarknaden. Dessutom kan ett Bayern München med vittring mycket väl skapa en hel del hörnor, varpå ett överspel på den marknaden också är av intresse om matchen får den karaktären. Om han känns het för dagen är ett spel på Cristiano Ronaldo i någon form alltid av intresse.

Om du hellre spelar inför matchen tycker vi att över 1,5 mål i den första halvleken är ett intressant spel då båda lagen väntas gå ut stenhårt. Bayern München måste jaga mål och Real Madrid vill kontra med full kraft. 1-1 i paus låter direkt troligt.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, tisdag 1/5
TV-kanal? TV6, Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Real Madrid – Bayern München 1 maj | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.