Tänk på detta inför Real Madrid – Celta Vigo 12 maj | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 12 May 2018

Det sprudlar inte på några enorma nivåer inför lördagens ligamöte mellan Real Madrid och Celta Vigo, med avspark klockan 20:45 på lördagskvällen. Livebetting.se pekar på 5 saker du behöver ha koll på inför lördagens match i La Liga.

Lördagens sena spanska ligamatch spelas på Santiago Bernabeu, där hemmalaget Real Madrid får besök av Celta Vigo för en tämligen avslagen drabbning på förhand. Det finns inte supermycket att spela för, men likväl kan det finnas all anledning att ur ett spelperspektiv intressera sig för matchen i fråga.

20:45 är avsparkstiden.

5 intressanta punkter inför matchen:

• Real Madrid har spelat många målrika matcher under våren. 15 av lagets 18 senaste ligamatcher har slutat med minst tre mål.

• Det finns dessutom en målrik trend mellan de här båda lagen, där nio raka inbördes möten slutat med minst tre mål.

• Gareth Bale återvänder till matchtruppen efter avstängning, samtidigt som Cristiano Ronaldo förmodligen vilas inför finalen i Champions League och kommande VM-turnering i sommar. Bredden på Real Madrids offensiv är det dock inget större fel på.

• Celta Vigo är svaga på bortaplan och har sex förluster på sina sju senaste bortamatcher, samtidigt som Real Madrid har åtta raka hemmamatcher utan förlust. Tufft utgångsläge för Celta Vigo här. Lägg till att Celta Vigo bara har en vinst på sina nio senaste matcher.

• Real Madrid kan med två omgångar kvar fortfarande nå andraplatsen, men behöver då vinna här. Celta Vigo har absolut ingenting att spela för, mer än möjligen att laget kan nå övre halvan.

Skador & avstängningar:

Real Madrid:  Daniel Carvajal är skadad och missar, medan Cristiano Ronaldo har problem med fotleden och kan vilas. Det väntar trots allt viktigare matcher för både honom och laget senare den här säsongen.

Celta Vigo: Iago Aspas, Emre Mor och Nemanja Radojo är småskadade och kan mycket väl stå över här.

Livespeltips – tips från coachen:

Det är ingen match som kittlar på några extrema nivåer, varpå vi inte förväntar oss samma intensitet som vanligtvis präglar många spanska ligamatcher. Real Madrid har troligen tankarna på annat håll och spelarna i Celta Vigo bör rimligen sakna den där lilla edgen som krävs. Å andra sidan kan bortalaget spela avslappnat i det som på pappret kanske är årets svåraste bortamatch. Känn på matchinledningen och om det känns avslaget är ett underspel på kortmarknaden alltid aktuellt. Annars tänker vi att målskyttespel utifrån startelvorna och vilka som känns heta i inledningen är klokt. Gareth Bale kanske? Han spås spela en stor roll här, inte minst om Cristiano Ronaldo saknas.

Om du hellre spelar inför matchen finns det anledning att inte tro på den största målexplosionen här då inget av lagen verkligen brinner för vinsten. Under 4 mål (asian handicap) finns till runt 1,85 gånger pengarna och är värt en slant.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, lördag 12/5
TV-kanal? Viasat Fotboll
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Real Madrid – Celta Vigo 12 maj | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.