Tänk på detta inför Tottenham – Manchester City 14 april | Livebetting

Livebetting.se Publicerat: 13 April 2018

Manchester City har hamnat i en rejäl formsvacka när det behövdes som allra minst och nu väntar ytterligare en tuff uppgift när laget tar resan till huvudstaden för att ta sig an Tottenham Hotspur på bortaplan. Livebetting.se pekar på 6 viktiga saker inför den sena matchen från Premier League på lördagskvällen.

Med tre raka förluster finns det en hel del frågetecken om var vi egentligen har Manchester City just nu och med tanke på att laget nu står inför ännu en tuff uppgift finns risken att de åker på en fjärde förlust på kort tid. Tottenham Hotspur är inte bara formstarka, laget har dessutom en hel del att spela för i toppstriden som utspelar sig bakom suveräna serieledarna Manchester City.

Lördagens match mellan lagen spelas på den ovanliga avsparkstiden 20:45 och är med andra ord ett perfekt sätt att avsluta fotbollslördagen.

6 intressanta punkter inför matchen:

• Manchester City förlorade mot Liverpool tidigare i veckan och åkte därmed ut ur Champions League. Samtidigt är laget i princip redan klara ligamästare och kan titta tillbaka på en stark höst, men en betydligt svagare vårsäsong.

• Manchester City har bara förlorat en av sina 19 senaste bortamatcher i Premier League och är ett oerhört svårslaget lag i ligaspelet. Därtill har laget gjort minst två mål i 21 av sina 25 senaste ligamatcher.

• Tottenham är starka på hemmaplan och har nu fyra raka hållna nollor, samtidigt som laget vunnit sex raka matcher på Wembley. Det är inte världens enklaste bortamatch som väntar för Manchester City.

• Manchester City har förlorat tre raka matcher och Pep Guardiola står nu inför risken att förlora sin fjärde raka match. Det har bara hänt en gång tidigare under hans framgångsrika karriär som manager.

• Tottenham har betydligt mer att spela för då laget fortfarande jagar en säker plats till Champions League nästa säsong. Med tanke på att laget gjort minst två mål i fyra raka ligamatcher finns det all anledning att tro på ett starkt hemmalag här.

• Om Tottenham vinner här har laget tre raka vinster mot Manchester City på hemmaplan.

Skador & avstängningar:

Tottenham Hotspur:  Harry Winks, Kyle Walker-Peters och Danny Rose är inte med i hemmalagets trupp inför den här matchen. Kieran Trippier är tillbaka.

Manchester City: Sergio Aguero är skadad och kommer inte till spel, vilket inte heller avstängde Fernandinho gör. Benjamin Mendy väntas inte heller spela på ett tag, medan John Stones är högst osäker till spel.

Livespeltips – tips från coachen:

Här tänker vi oss två lag som oerhört gärna vinner matchen, men av lite olika skäl. För Manchester City handlar det om att återupprätta förtroendet för laget, men också ta revansch efter allt som varit sista veckan. Tottenham å sin sida är på jakt efter en så hög tabellplacering som möjligt och behöver ta alla poäng som är möjliga. Dessa förutsättningar bör rimligtvis öppna för en hel del mål, men för att öka värdet på det spelet låter vi matchinledningen bli ett par minuter gammal innan vi funderar på ett spel. Som vanligt i dessa toppmöten är ett hörnspel intressant på laget som jagar mål – kanske det lag som hamnar i tidigt underläge. Om det känns irriterat från början är kortmarknaden alltid intressant!

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:45, lördag 14/4
TV-kanal? Viasat Premium
Stream? Viaplay

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel här!

The post Tänk på detta inför Tottenham – Manchester City 14 april | Livebetting appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.