Tänk på detta inför Valencia – Atletico Madrid 20 augusti

Livebetting.se Publicerat: 19 August 2018

Kan Atletico Madrid återupprepa sina fina resultatrad mot Valencia och ta ännu en i raden av vinster med hållen nolla på måndagskvällen? Livebetting.se rekar med speltips och pekar på 5 viktiga punkter att hålla ögonen på inför avsparken klockan 20:00 måndagen den 20 augusti.

Atletico Madrid och Valencia är två lag med ambitionen att slåss i toppen av den spanska ligan under säsongen. För att det ska bli verklighet krävs en bra säsongsinledning, allra helst redan i måndagens premiärmatch på Mestalla i Valencia.

Ska du följa matchen? Det är det perfekta tillfället att använda sig av vår app, där du hela tiden kan få livestatistik och bra tips under en match. Ladda ner den i App Store nu. För den som hellre använder webbläsaren (i dator eller mobil enhet) fungerar statistiken lika bra direkt på vår hemsida. Välkomna in under matchen!.

20:00 är den avsparkstid som gäller och här är sakerna du behöver ha koll på inför mötet:

5 intressanta punkter inför matchen:

• Valencia har ambitionen att återupprepa den fina säsongen från förra året då laget alltså slutade fyra, bara tre poäng bakom Real Madrid och ytterligare tre poäng bakom Atletico Madrid. För att lyckas med det har klubben förstärkt sitt lag med Michy Batshuayi, Kevin Gameiro, Daniel Wass och Cristiano Piccini. Denis Cheryshev, som gjorde succé i sommarens VM, har också anslutit till Valencia.

• Atletico Madrid slutade tvåa förra säsongen, men var en stor besvikelse i Champions League. Å andra sidan gick laget återigen hela vägen i Europa League och visade sig som ett starkt europeiskt cuplag ännu en gång. Det imponerar. Nu har klubben försökt hålla spelartruppen intakt och kliver in med samma starka lag i den här säsongen.

• Francis Coquelin är skadad och kommer inte till spel för hemmalaget, som mest troligt även får klara sig utan Michy Batshuayi och Kevin Gameiro. Två tunga offensiva avbräck som inte ännu hittat formen efter att ha anslutit sent till laget.

• Lucas Hernandez är avstängd för gästerna. I övrigt kan Diego Simone formera precis vilket lag han önskar från start.

• Atletico Madrid har fyra raka hållna nollor mot Valencia och har därmed inte förlorat mot laget på dessa fyra matcher. 3 vinster och 1 oavgjord är resultatraden.

Speltips – livebetting & inför matchen:

Atletico Madrid kommer att försöka kontrollera matchbilden, men också ligga rätt och relativt lågt när de väl inte har bollen. Så brukar matchbilden arta sig när laget spelar bortamatcher. Nu finns det inte heller någon anledning att ta onödiga risker, utan att vinna med 1-0 är precis lika bra som att vinna stort. Det är filosofin som visat sig mycket framgångsrik under flera säsonger. Det kan dock bli en ganska fysisk match så håll utkik på kortmarknaden. Ett överspel kan bli aktuellt beroende på var domaren lägger nivån. Om hemmalaget tar ledningen tror vi att målspelen är klart sämre, men såvida Atletico Madrid inte släpper in ett tidigt mål lär det här bli en målsnål historia.

Om du hellre spelar inför matchen är någon form av underspel på målmarknaden att föredra. Allra helst kliver vi in på båda lagen att inte göra mål till runt 1,85 gånger pengarna hos flera spelbolag. Här förväntar vi oss helt klart att oddset sjunker under dagen då marknaden tenderar att bli hårt spelad.

Använd vår effektiva livestatistik under matchen här!

Matchfakta:

När? 20:00, måndag 20/8
TV-kanal?
Stream? Strive

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2000 kr bonus!

The post Tänk på detta inför Valencia – Atletico Madrid 20 augusti appeared first on Livebetting.se – Detaljerad livestatistik, för vinnare!.