Speltips AIK IFK Norrköping 17 juni 2020

Speltips inför Brommapojkarna – AIK 19/8: Nyckelmöte på Grimsta

Mest troligt blir det AIK som tar tag i taktpinnen i söndagens allsvenska möte borta mot Brommapojkarna. Det är det vårt speltips grundar sig på.

Annons:

Med SM-guldet i sikte kliver AIK in i söndagens möte borta mot Brommapojkarna med ett enda, tydligt mål. Det handlar om att plocka tre poäng och precis som under resten av säsongen kvittar det egentligen hur det ser ut.

Överraskande ofta får AIK kritik för hur de tar sig an sina matcher och vilken typ av underhållning de bjuder på rent spelmässigt. Samtidigt är laget med sina 31 gjorda mål faktiskt ett av de klart mest målrika lagen i hela serien, så alldeles uppenbart händer det en hel del framåt.

Vad som imponerar allra mest är lagets försvarsspel och den strikta organisation som präglar hela spelsättet. Så här långt finns det inga förluster att anmärka på den här säsongen och även fall det blivit ett eller två kryss för ofta går det inte att blunda för att AIK inlett säsongen mycket lovande. Det gör att de kliver in till söndagens möte med Brommapojkarna som klara favoriter och med det interna, självklara målet att gå för tre poäng. Det lär bli tydligt.

Glöm inte organisationen

Brommapojkarna har det betydligt tyngre, inte minst vad gäller placering i den allsvenska tabellen. På sistone har laget i för sig plockat två raka vinster, sex viktiga poäng, varpå det ser lite ljusare ut nu. Det är fyra poäng ner till lagen under strecket och just nu är det kval som gäller för BP inför hösten. Det är förmodligen den livlina som klubben får inrikta sig på.

Trots två raka vinster och en formtrend som pekar åt rätt håll ska Brommapojkarna ha väldigt svårt mot AIK. Det borde helt enkelt vara som så att gästerna dominerar den här matchbilden och nöter ner hemmalaget för att till slut få in 0-1. Det kan mycket väl sluta just så då AIK tenderar att inte vilja förta sig eller ta för stora risker på bortaplan.

Underspelet lockade initialt, men vi riktar in oss på en annan marknad till slut.

AIK att vinna och hålla nollan spelas till 2,05 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  AIK vinna och hålla nollan
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  17:30, söndag 19/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.