8 oktober 2018 Sundsvall Kalmar Speltips

Speltips inför Brommapojkarna – GIF Sundsvall 21/9: Allsvenskt målfokus

Det blir ett målspel som hamnar i fokus när det enda allsvenska mötet på fredagen ska avgöras på Grimsta IP mellan Brommapojkarna och GIF Sundsvall.

Annons:

Allsvenskan dyker rakt in i ett viktigt möte på fredagen, när bottenlaget Brommapojkarna hoppas ta ytterligare en trepoängare när GIF Sundsvall nu väntar på hemmaplan. På förhand känns det som en tuff utmaning som nu väntar.

Samtidigt kommer BP till matchen med gott självförtroende efter säsongen andra 1-0-seger mot Djurgården. Då fick nye huvudtränaren Robert Björkesjö bästa möjliga start på sitt nya arbete med en trepoängare och en stark prestation, men känslan var snarare att Dif var helt under isen och att förlusten bör vara en större diskussion än vinsten, så att säga.

Hur som helst spelar det inte Brommapojkarna någon roll i den allsvenska bottenstriden, där tre nya poäng gör att laget ger sig själva lite andrum och plötsligt har bra slagläge inför fortsättning. Fortfarande gör BP upp med Trelleborg, IK Sirius och Dalkurd om att skaffa nytt allsvenskt kontrakt och mycket kan hända med nio omgångar kvar att spela.

Ingen målfest att vänta

GIF Sundsvall har varit ett av säsongens stora utropstecken och har ett par spelmässiga prestationer bakom sig som håller väldigt hög nivå. Det går inte att underskatta laget längre och kanske är det också därför succén mattats av lite på sistone? Det är inte samma sprudlande Giffarna, mest troligt för att motståndarna nu läst av laget. Det ska sägas att den offensive nyckelspelaren Romain Gall också lämnat.

Räkna i den här matchen med två lag som gärna tar tre poäng, men där hemmalaget inte gärna tar några onödiga risker då varje poäng fortsatt är värdefull. Att ta en pinne hemma mot GIF Sundsvall räcker långt för att fortsätta ta steg i rätt riktning.

Giffarna å sin sida spelar bäst med sitt kontrollerande spel och det är vad vi förväntar oss även på Grimstas plastmatta. Det här är ett underlag som passar även gästerna och det kommer att synas. Efter förlusten mot Örebro SK senast vågar vi inte lita på GIF Sundsvall att vinna den här matchen men räkna med bra kontroll från gästerna. Det talar för ett underspel, då båda lagen kommer ta få risker i defensiven.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,74 gånger såsen hos Ohmbet. Vi får då pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, fredag 21/9
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.