14 mars 2020 Malmö FF AIK Speltips

Speltips inför Dalkurd FF – Malmö FF 10/8: Klasskillnad

Det finns bara tre poäng för Malmö FF i fredagens allsvenska match borta mot Dalkurd FF, trots att laget redan på tisdag spelar en viktig kvalmatch i Europa.

Annons:

Mitt i brinnande kval till Champions League har Malmö FF allsvenska matcher att bry sig om och so mså många gånger förr är en stor del av den här utmaningen att kunna tackla det hela på ett mentalt plan. Går det att hålla två bollar i luften samtidigt och bibehålla fokus när det behövs som mest?

Tacksamt nog för skåningarnas del spelar laget nu mot jumbon Dalkurd FF. Det är självklart att det är en klar fördel att slippa seriens bättre lag och istället kunna ta sig upp för att möta det som är Allsvenskans klart sämsta lag. Därtill har parterna kommit överens om att spela matchen på fredagen istället för lördagen, någonting som öppnar för en dags extra vila innan Malmö FF på tisdag spelar borta mot ungerska Vidi FC.

Som om det inte vore nog med det har MFF också turen att slippa Dalkurds allra bästa spelare. Mohamed Buya Turay har nämligen lämnat klubben i veckan och med tanke på att en sådan som Sugita också har flytt skeppet är det ett klart sämre lag som väntar nu. Perfekt för MFF.

Malmö FF städar av motståndet

Det finns också en annan aspekt som talar för Malmö FF här, den tuffa matchen på tisdag till trots. Det som är lagets stora styrka – allra främst i offensiven – är den enorma bredd som finns i truppen. Det går inte att sluta imponerades av vilka fantastiska spelare som inte ens får plats i startelvan.

Det gör att spelare som inte fått så mycket speltid på sistone, däribland nyförvärvet Romain Gall, mittfältaren Oscar Lewicki och troligen även anfallaren Marcus Antonsson lär starta här. Med utvilade ben, skallar och ett väldigt sug att göra bra ifrån sig. Det talar för MFF.

Om vi kollar på Dalurd är formen också under all kritik. Med nio poäng på 16 matcher talar tabellen sitt tydliga språk. Nu har laget också tre raka förluster och även fall de gör en del mål framåt finns det klara brister både offensivt och defensivt.

Malmö FF städar av motståndet. -1 (asian handicap) spelas till 1,71 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF -1 (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, fredag 10/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.