18 juli 2019 IFK Norrköping St. Patrick's Atletic Speltips

Speltips inför GIF Sundsvall – IFK Norrköping 6/8: Två spelskickliga lag

Tre viktiga poäng står på spel i måndagens allsvenska möte mellan två spelskickliga lag, GIF Sundsvall och topplaget IFK Norrköping.

Annons:

På måndagen bjuds vi på inte mindre än två matcher från den allsvenska fotbollen och i detta speltips blir det fokus på det mest norrländska mötet, där GIF Sundsvall står som värd för ett annat spelskickligt lag, nämligen IFK Norrköping.

Det här är två lag som allra helst spelar sin fotboll längs marken och som mår bäst av att aktivera så många offensiva spelare som möjligt. Det är då lagen är som bäst.

GIF Sundsvall har varit en av säsongen stora överraskningar på ett positivt sätt och även utan den tidigare så viktige offensive mittfältaren Romain Gall, som nu är klar för Malmö FF, finns det offensiv spets i laget. Det gör att alla lag som åker upp till Norrporten Arena måste ta hemmalaget på största allvar och inte kan räkna in tre poäng.

Visst, hemmalaget saknar också Ciercoles och Batanero är inte med för hemmalaget, något som stärker gästernas chanserna. Men samtidigt är GIF Sundsvall på många sätt ett kollektiv och möjligen öppnar det här för andra spelare att kliva fram.

Nu är formen visserligen lite sämre än under våren, men den fina insatsen mot Djurgården senast visar att laget inte lägger sig ner hur som helst. På hemmaplan räknar vi med att Giffarna gör det svårt för Peking, den saken är så gott som säker.

IFK Norrköping har rustat upp

Under sommaren har IFK Norrköping – som i ärlighetens namn har väldigt bra chans att ta ett SM-guld den här säsongen – rustat upp sin trupp ytterligare för att fortsätta vara konkurrenskraftiga under hösten. Alexander Fransson och nu senast Kasper Larsen har kritat på för klubben. Två tunga förvärv.

Senast blev det förlust borta mot Malmö FF och det var självklart en missräkning, men insatsen var helt okej utifrån förutsättningarna. Revanschlustan är såklart stor nu och att underlaget nu är konstgräs gynnar såklart laget. Samtidigt är GIF Sundsvall inte ett lag som man besegrar hur som helst.

Här räknar vi med en något tätare match än vad spelbolagen förväntar sig.

Känslan är att de överskattar IFK Norrköping något. Eller kanske är det en underskattning av hemmalaget?

X (oavgjort) finns till hela 3,90 gånger såsen. Det spelas med en fin tv-peng.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättingsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, måndag 6/8
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.