Speltips inför Hammarby – Östersund 9/7: Dubbelt upp

Spelbloggare Publicerat: 9 July 2018

Planen är att insatsen ska dubblas när Hammarby och Östersund sätter fart för en ny allsvensk vecka på Tele2 Arena. Speltips, odds och allt inför matchen hittar ni här.

Annons:

Hammarby har varit Allsvenskans stora utropstecken under våren är och nu tillbaka i händelserna med deras omstartsmatch. Här och nu kan förstaplatsen återtas från lokalrivalerna AIK, som är pinnen ovanför med två matcher fler spelade. Andra konkurrenter i kampen om Lennart Johanssons pokal är IFK Norrköping och Djurgården.

Det ska bli mycket spännande om Hammarby kan vidarehålla samma eller ens närheten av samma standard nu under sommaren och hösten. Truppen har i de största delarna fått behållas, om än att ”supersuben” Pa Dibba sålts.

Helt annorlunda står det till i Östersund, som inte lyckats motsvara kraven efter en underbar fjolårssäsong, toppad med Europa League-slutspelet och bland annat två hedervärda insatser mot Arsenal.

ÖFK hittas i mittenskiktet av den allsvenska tabellen efter att ha avslutat våren med tre raka fullpottare. Proppen släppte i stort och den formen hoppas man ha konserverat vidare inför vad som komma skall.

Intensifierar guldjakten direkt

Det här kommer bli en extremt tuff höst för Östersund, som haft ett år kantat av stök. Supertränaren, Graham Potter, och hans kompanjoner, har lämnat klubben. Den klara ersättaren som huvudtränare är inte på plats ännu.

Och på truppfronten har huvudpjäser som Sotirios Papagiannopoulos och Ken Sema lämnat, varför man tappat stor slagkraft och fler tapp är dessutom att vänta. Blir nästan helt att starta på ny kula för klubben, när flera fundament för succén som varit försvunnit.

Att nu ställas mot Hammarby, som ändå haft ett skonsamt transferfönster och därmed har alla förutsättningar att fortsätta stå starkt; att kämpa om den så åtråvärda pokalen. Titeln som svenska mästare 2018. Det blir tufft.

Offensivt är kvalitéerna stora. Spelet på hemmaplan, inte minst, har varit fantastiskt. Med ett hämmat Östersund borde de tre pinnarna landa på kontot.

Den raka ettan tas till dubbla insatsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kr omsättningsfri bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips: Hammarby vinner, rak etta
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Betser
Spelstopp: 19:00, måndag 9/7
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.