Speltips AIK IFK Norrköping 17 juni 2020

Speltips inför Kalmar FF – AIK 11/11: Guldläge för Gnaget

Kalmar FF har chansen att förstöra guldfesten för ett AIK som bara behöver en poäng på Guldfågeln Arena för att vinna Allsvenskan 2018. Håll i hatten, nu kör vi!

Annons:

Efter 29 intensiva omgångar med blod, svett, intriger, tårar och allt annat som är så härligt med den allsvenska fotbollen är vi nu framme vid det som är årets sista dag med allsvensk fotboll. Den sista omgången står på schemat och allt är upplagt för guldfest för Gnaget.

AIK borde egentligen ha avgjort det här tidigare, men 08-laget har snubblat lite de sista omgångarna och även fall supportrarna frenetiskt slår ifrån sig alla anklagelser om guldfrossa går det inte att blunda för att fyra poängtapp på de senaste fem matcherna är ett osedvanligt svagt trendbrott för AIK.

Inför sista omgången finns det bara två lag som kan vinna guldet och det handlar förutom om AIK också om IFK Norrköping. Men för att Peking ska få guldfira krävs vinst borta mot BK Häcken samtidigt som AIK förlorar mot Kalmar FF. Kan det verkligen hända?

Ett givet spel

AIK åker till Kalmar med ett enda uppdrag: inte förlora. Så länge laget inte åker ifrån Kalmar utan poäng kommer AIK också att fira sitt första SM-guld sedan 2009. Där kan vi prata om efterlängtat guldfirande.

Men det finns en del orosmoln på deras himmel. Inför matchen saknas ett gäng viktiga spelare, där den avstängda duon Kristoffer Olsson och Enoch Kofi Adu sticker ut lite extra. Det är två mittfältare som alltid startar matcherna och som båda tillhör lagets viktigaste spelare.

Dessutom är Sebastian Larsson osäker till spel på grund av skada, samtidigt som hemmalaget ser ut att kunna mönstra bästa lag.

Under hela året har AIK levt på sin starka defensiv och även fall Oscar Linnér sägs behöva ta sprutor för att kunna spela kan vi inte tänka oss någonting annat än att det här blir en återhållsam historia. Lågt risktagande från gästerna.

Under 2,5 mål spelas till 1,71 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  15:00, söndag 11/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.