21 februari 2019 chelsea malmö ff speltips odds europa league

Speltips inför Malmö FF – GIF Sundsvall 30/9: Himmelsblå dominans

Det finns all anledning att ha höga förväntningar på söndagens möte mellan Malmö FF och uppstickaren GIF Sundsvall på Stadion nere i Skåne.

Annons:

Nu har den himmelsblå drömmen om SM-guld släckts på allvar efter förlusten mot IFK Norrköping i veckan. Utan sin lagkapten och offensiva härförare Markus Rosenberg räckte laget inte hela vägen mot Peking på bortaplan och nu får fokus helt ligga på att bärga Europaplatsen.

Med det sagt har MFF en imponerande form sedan Uwe Rösler tog över som huvudtränare och det finns ingen större anledning att misstro lagets förmåga nu heller. På torsdag väntar Besiktas i Europa League och det kan göra att vissa spelare vilas, men med hela tre hela vilodagar mellan matcherna bör det inte vara några större problem.

Giffarna har gått starkt hela säsongen och kommer senast från 1-1 hemma mot Djurgården i en match där till och med Stefan Löfvén tyckte att laget borde fått med sig tre poäng. Där måste vi hålla med honom då GIF Sundsvall helt enkelt var klart bättre matchen igenom.

MFF sätter tänderna i matchen

GIF Sundsvall må ha imponerat under säsongen, med flera spelare som tagit oväntat stora steg i sin utveckling och vissa som har fått en nytändning på sina karriärer. Å andra sidan är truppbredden inte den bästa och nu ställs den på prov ytterligare då laget har två viktiga spelare borta med avstängningar. Varken David Myrestam eller Juan José Ciercoles Sagra kommer att kunna spela den här matchen efter att ha fått för många gula kort.

Av samma anledning kan Malmö FF inte ställa upp med mittfältaren Oscar Lewicki, som nu tvingas sitta på läktaren och följa matchen. Det öppnar för en mer offensiv balans på mittfältet, om inte Bonke Innocent eller möjligen Samuel Adrian får chansen i hans frånvaro. Mest troligt innebär det här dock att innermittfältet består av tunga spelare som Anders Christiansen, Fouad Bachirou och Arnor Traustason.

Med ett sådant innermittfält räknar vi med att MFF tar tag i taktpinnen omedelbums. Inför sin hemmapublik brukar laget sällan tveka och vi tror inte att det finns någon anledning att göra det nu heller. Giffarna får tufft att stå emot inledningsvis.

Malmö FF vinner första halvlek spelas till 1,85 gånger såsen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Malmö FF (första halvlek)
Odds:  1.85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  17:30, söndag 30/9
TV: 
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.