Speltips inför Trelleborgs FF – GIF Sundsvall 13/8: Viktigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 13 August 2018

Trelleborgs FF jagar tre viktiga poäng i bottenstriden när GIF Sundsvall nu gästar Vångavallen. Inför matchen har vi naturligtvis ett speltips.

Annons:

Det blir såklart allsvenskt fokus även den här dagen och i detta täta spelschema får vi nästan njuta av allsvensk fotboll varje dag. Det är ingenting vi anmärker på, utan vi glider gärna med och passar då på att fiska upp ett litet trevligt speltips även här.

På Vångavallen nere i skånska Trelleborg tar sig bottenlaget TFF an GIF Sundsvall, ett lag från betydligt högre upp i tabellen. Inför säsongen var det många experter som såg båda lagen som klara bottenlag, men efter inledningen på säsongen måste Giffarna ändå få respekt. Nu har laget tappat ett gäng nyckelspelare, främst Romain Gall till Malmö FF, men har ändå sett pigga ut efter VM-uppehållet.

Märk väl att laget nu står på tre raka utan förlust, varav kryss mot topplagen IFK Norrköping och Djurgården. I den sistnämnda matchen var det dessutom bortaplan som gällde. Där kan vi snacka imponerande rakt igenom.

Spel på målmarknaden

En stor del av förklaringen till att Giffarna varit så framgångsrika under säsongen är påhittigheten i offensiven. Det är inga problem att skapa målchanser för detta lag, som efter 16 spelade matcher står på 24 gjorda mål. Det är dubbelt så många som seriens sämsta presterande offensiva lag, nämligen Brommapojkarna. Det säger ändå en hel del.

Trelleborgs FF står i för sig bara på 15 gjorda mål och har en hel del att jobba på när det kommer till målskyttet, men väl på hemmaplan har laget varit mer framgångsrika med den biten. Nu kan laget också dra fördel av att underlaget passar trelleborgarna bättre.

Pol Moreno Sanchez är också avstängd för Giffarna, någonting som öppnar för ett försvagat försvar hos gästerna. Det passar hemmalaget alldeles perfekt.

Målspelet ligger nära till hands här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,74 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, måndag 13/8
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.