Speltips Bayern München Borussia Dortmund 6 april 2019

Speltips inför Hertha Berlin – Dortmund 19/1: Mållösa senast – proppen ur nu?

Goda möjligheter för underhållning och specifikt mål borde finnas när Hertha Berlin och Borussia Dortmund drabbar samman i en aptitretare inför vad som komma skall under helgen.

Fredagsfotboll från Tyskland är att se fram emot. Ett ojämnt Dortmund, vars kapacitet ändå är fantastisk, besöker Hertha Berlin, som hoppas skörda mark i tabellen, på Olympiastadion i Berlin.

Utan att det på något vis ser perfekt ut i Hertha Berlin, pekar åtminstone formkurvan uppåt och har så under en bra tid tillbaka. Innan 0-1-förlusten mot Stuttgart – en besvikelse – senast, kom de från en 3-2-vinst borta över RB Leipzig och dessförinnan en 3-1-dito över Hannover 96. Är formen nu i fara? Det här kan bli en vägvisare huruvida så är fallet eller ej.

Vad som är värt att anmärka i Bundesliga är att skiktet bakom serieledande och dominanta Bayern München är väldigt tajt. Tabellelvan, just Hertha Berlin, har exempelvis bara fem pinnhål upp till fyran Dortmund, som i sin tur har två till silverplatsen.

Av Dortmund vill man se mer, utan tvekan. Mardrömsperioden från mitten av november till mitten av december har dock lämnats åt sidan – och resultaten har prickat in bättre. Emellertid var 0-0 mot Wolfsburg, på hemmaplan, förra veckan ett snedtramp.

Ett värdeklipp

Lagen kommer båda från mindre positivt betonade prestationer, i matcher de blev nollade i och hade problem i den sista tredjedelen offensivt.

Nu – en kraftig reaktion på det? Det skulle komma logiskt, är den bestämda känslan på förhand. Inte minst Dortmund kommer vilja och försöka lämna offensiva avtryck, medan Hertha Berlin har kapaciteten att såra dem när ytorna öppnas upp.

Årets seriematcher för Hertha Berlin har snittat ~2,9 baljor medan statistiken för Dortmund är på 3,5.

Addera på det att försvarspjäsen Karim Rekik missar matchen för Hertha. Däremot, en faktor av större betydelse, är målsprutan Pierre-Emerick Aubameyang utanför Dortmunds trupp då han ryktas skriva på för Arsenal inom kort. Finns ändå offensiv kraft nog?

Minst tre mål på Olympiastadion, varför inte? Oddset 1,86 för det ser ut som ett värdeklipp och det får vi av Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,86 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kronor välkomstbonus!)
Spelstopp: 20:30, fredag 19/1
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 28%
X: 28%
2: 44%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 51%